kaczala Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Witam. Szukam kierownicy: Microsoft Precision Wheel lub Microsoft Force Feedback Wheel Gdzie ją możn kupić (w Polsce of corz). Nigdzie nie mogę ich znaleźć Thx for help. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 bez FF moze tu http://promise.com.pl/sklep/asp/is.pin.asp?pid=2540 z FF nie wiem gdzie :P jak kupisz to sie podziel wrazeniami - bo sam mysle na jakas "fajerka" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Bo "Mikromientki" zakończył już jakiś czas temu produkcję zabawek spod znaku Sidewinder (troszkę szkoda bo to chyba jedyna rzecz która im wyszła) dlatego w sklepach juz ich jako tako nie ma. Niektóre z racji na swoją cene się uchowały, a na Allegro raczej używki. Niemniej nawet z drugiej ręki można śmiało brać bo z doświadczenia wiem że ciężko wykończyć te ustrojstwa zarówno joye jak i kierki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...