Boxster Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Mam problem z rozwaleniem tego śmigłowca po wejściu na rusztowanie - już mnie szlak jasny trafia... Jest na niego jakaś metoda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) Schowaj się za te blachy i wyskakuj co chwile :) A jeśli chodzi o długość rozgrywki to 20min. A jeśli chodzi o wymagania to ten HDR nieźle je podniósł ;) Edytowane 28 Października 2005 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Początkowa panorama jest tak piękna, że z wrażenia wlazłem do wody i coś mnie zeżarło :D Poza tym akcja zaczyna się rozkręcać zaraz po monologu dziadygi i co tu dużo mówić --- jest wypas :] Narka!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Fabuła Lost Coasta jest przed HL2 czy po? A może jest jakimś osobnym wątkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) A to parę „sercan’ów” z mojej gry: Polowanie :lol2: W trakcie (użyto super dzidy dziadka :D):ph34r: : I po :wisielec: : Edytowane 28 Października 2005 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) WooW świetnia grafa u ciebie stary ; ], normalnie poezja. Nie to co na moim fx :( Edytowane 28 Października 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Kurcze a ja zagralem chwilke i oderwac sie musze bo ide na angielski :/ Ale jak wroce to pff fbede gral oby to bylo 40 min :D a btw [; Wszystko na fulla mam i 20 fpsow xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Król powrócił :D Gra się świetnie, grafika powala, miasteczko jest klimatyczne, niektóre lokacje (vide kościół) wręcz doskonale odwzorowane. Mistrzowskie jest oświetlenie całej sceny tylko za pomocą jednego źródła światła (słońce); byle chmurka, a już lokacje wyglądają inaczej! Idę grać dalej, czasem do czegoś się ten steam jednak przydaje ;) Screen z ustawień domyslnych dla tej vga- 1280//aa2//af4//high+hdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Gra jest wybitnie "długa", w trakcie całej rozgrywki zabijamy ok 50 kolesi + jeden śmigłowiec i koniec. Dobra pozycja dla kogoś szukającego rozgrywki na ok 20min. Lekko przesadzili, no ale czego się spodziewać po darmowym dodatku...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Eee, po jakim "dodatku"? To miał być jeden dodatkowy poziom demonstrujący parę ciekawych efektów a-v i tyle. Faktycznie, mógł być to dłuższy poziom, ale nie jest to absolutnie add-on, więc nie ma co płakać, że przechodzi się go w 20-25min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ojjj, Valve dało ciała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 No cos ty, on melduje sie scianie ;] A powazniej :arrow: moze czas odkopac dziadziunia i zobaczyc co jeszcze mozna wyrwac z silnika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ci tez się meldują :wink: WTF? (widocznie w lost coast oprocz HDR'a pojawił się w nowy przeciwnik, przenikający ściany :wink:) Dodam jeszcze, że rozwalając heli w tym miejscu: nie mozna ukończyć demka, ot małe niedopatrzenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Kurde moj system niby nie spelnia wymagań i mam tylko cośtakiego jak instal Lost Coast demo ? Wy tez tak macie ? Jak system nie spelnia wymagań (do obsługi HDR ofc bo w hl2 mi smiga :P) to można ten dodatek zainstalować czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) Ale krótkie to nawe t20 minut nie trwa. Kurcze myslałem ze bedzei troche dłuższe. Ale co tam, grafa poprostu powala na kolana, przez pierwsze 5 minut chodziłem o strelałem screenshoty. Takiej grafy u mnie na kompie jeszcze nie widziałem! Naprawde postarali sie zrobic cos fajnego. Ja żadnych błędów nie miałem, wszystko ok! A tu pare moich screenow: http://morpheus.somee.com/sc10.jpg http://morpheus.somee.com/sc14.jpg http://morpheus.somee.com/sc16.jpg http://morpheus.somee.com/sc23.jpg http://morpheus.somee.com/sc24.jpg http://morpheus.somee.com/sc27.jpg http://morpheus.somee.com/sc5.jpg http://morpheus.somee.com/sc7.jpg Fajnie ta skała wygląda Ale powiem jedno, gra wygląda o wiele lepiej w realu niz na screenach, jak widac poruszające sie cienie, odbicia itp, normalnie cudo!!! Edytowane 28 Października 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) heheh skąd moge ściągnąć ten dodatek;] Edytowane 28 Października 2005 przez mendezX700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) Ze steama? :D Panowie dajcie znać czy jest to w odzielnym gcf ?? bo takto bym sobie w domciu ściągnął i do Wrocka wypalił :P żeby tam nie ściągać.... A w domu na gf4 nie będę odpalał gdyż hdr nie zobaczę :D pozdro. Edytowane 28 Października 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 da sie uruchomic lost coast bez org. HL2? 1723711[/snapback] Chodzi Ci o to czy da sie odpalic 'lost coast' bez zainstalowanego hl2, czy o to, ze da sie go odpalic na pirackiej kopi ? Jesli o to pierwsze to nie a jesli o to 2gie to nie to forum. heheh skąd moge ściągnąć ten dodatek;] 1723726[/snapback] Only steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 możecie mi zapodać link do gotowego pliku do sciągnięcia bo wchodze na steam i nic tam nie widze;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ziomki niech ktoś z Was co już to ma odpowie na moje wcześniejsze pytanie ;))) Bo tu mi wyskoczyło Install Lost Coast Demo, gdyż gf4 nie spełnia wymagań ? czy to rzeczywiście tak się nazywa Demo ?. Nie wiem co robić :P Dzięki z góry :> pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) grafa zajebista , naprawde hdr daje zajefajna grafe, Dodatek krociutki , pare bugow ale widac co silnik potrafi d3 i q4 sie chowa ze swoim kregoslupem okna1 okna2 p.s. robilem screeny tylko poto zeby sie podniecac przy ich przegladaniu ( chore ?) :lol2: Edytowane 28 Października 2005 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Hmm, co dziwne, na kartach 6800 z FSAA działa HDR, a mówili że nie da się łączyć tych dwóch efektów. Hmm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ziomki niech ktoś z Was co już to ma odpowie na moje wcześniejsze pytanie ;))) Bo tu mi wyskoczyło Install Lost Coast Demo, gdyż gf4 nie spełnia wymagań ? czy to rzeczywiście tak się nazywa Demo ?. Nie wiem co robić :P Dzięki z góry :> pozdro. 1723762[/snapback] To jest demo, wiec instaluj!! To przeciez tylko jeden level pokazujacy efekty HDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Dzięki Miazga ;))) jedyny, który zauważył moje pytanie... Bo reszta z podniety nie może wyjść :P Napisz mi jeszcze czy jest oddzielny gcf od tego ;)) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Dzięki Miazga ;))) jedyny, który zauważył moje pytanie... Bo reszta z podniety nie może wyjść :P Napisz mi jeszcze czy jest oddzielny gcf od tego ;)) pozdro. 1723796[/snapback] Tak jest nazywa sie lostcoast content.gcf i ma rozmiar 335MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Spoko, wielkie dzięki :)))) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Łaaaaddneeeeee. Jak Wam się kończy to tech-demo? Niszczycie śmigłowiec i coś dalej się pokazuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Potem zjezdzasz na doł tą windą ktora na koniec spada i rozmawiasz troche z tym dziadkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) winda? wtf gdzie ta winda?:> Słuchaliście komentarzy twórców? ---- Wracając do silnika Source. Lost Coast to tech-demo. Pokazanie możliwości silnika. Teraz powinno wyjść coś dłuższego, co pokazuje te wszystkie bajery na dłuższą mete. Myle się? Edytowane 28 Października 2005 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 pytanie...czy odblokowali w silniku source dynamiczne cienie?? czy dalej jest jeden kąt padania...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...