FrIkO Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 winda? wtf gdzie ta winda?:> Słuchaliście komentarzy twórców? ---- Wracając do silnika Source. Lost Coast to tech-demo. Pokazanie możliwości silnika. Teraz powinno wyjść coś dłuższego, co pokazuje te wszystkie bajery na dłuższą mete. Myle się? 1723828[/snapback] Ta, Aftermatch bedzie mial te wodotryski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 A Aftermatch będzie dostępny w bronze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 nie winda jest pod podestem z ktorego stzrelales do helikoptera , trza zejsc po rusztowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ło matko ;] Musze uważaj w to grając. Strzeliłem raz w stopnie drewniane to później nie mogłem wejść na góre ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 No to sorce pokazał co potrafi, a potrafi jak narazie najwięcej, chyba tylko smark2k5 ma równie dobrą grafikę :D Tylko co z tego skoro to tylko 10min demko, tyle czekania a tu tylko króciutki etapik, mogli by chociaż pozwolić zwiedzić tą wiochę, i fabrykę w oddali :evil: Na moim sprzęcie dało się jakoś grać w full detalach tyle że bez AA, szkoda że po levelu nie wywala ilości pkt. i odsyłacza do orba mielibyśmy kolejny zarąbisty benchmark :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 A Aftermatch będzie dostępny w bronze? 1723849[/snapback] lol :D Aftermath ( nie Aftermatch) nie bedzie za darmo, bedzie normalnym dodatkiem za ktory bedzie trzeba zaplacic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Pfff grafa miazdzy, a kosciolek to juz cos niesamowitego. A co najwazniejsze otwarta przestrzen a nie taki F.E.A.R. (nuda na pudy xD) czy Quake 4 [; Te 15 min spedzonych przy tym poprawia humor :D jestem zachwycony tym HDRem [; lol :D Aftermath ( nie Aftermatch) nie bedzie za darmo, bedzie normalnym dodatkiem za ktory bedzie trzeba zaplacic. 1723935[/snapback] E bedzie warte swojej ceny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 jak to widzę to aż chce mi sie sięgnąć po HL2 i popykać :D superr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 we'll also be doing an update to HL2 so that it will get some HDR effects, To mi się podoba ;-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winuhux Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Na moim sprzęcie dało się jakoś grać w full detalach tyle że bez AA 1723888[/snapback] XP2400+(thorton)@2,25GHz(15x150)&QC-80Cu|1GBDDR(2-2-2-6)| Leadtek6600GT@580/1045|ECSK7S5A|seagate40GB|MC-350ATX2.0 2k3-8003_2k5-3332 wlaczenie AA nie powinno zwolnic animacji. wąskim gardlem jest proc. a HL2 potrzebuje mocnego. ja na swoim sprzecie w zwyklego hl2 gram w full detalach w 1280x1024 bez aa i anizo i plynnie chodzi. na twoim sprzecie powinno pociagnac z aa i anizo. ten HDR az tak duzo mocy bierze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 HDR nie ma jeszcze w CS:S <_< Jest tylko w opcjach HDR. W grze go nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 poca postfaker :-P pograłem w lost coast - 10 minut zabawy i to przy podziwianiu krajobrazów, no ale coż - nie ma nic za darmo graficznie rzeczywiście powala na kolana, chodzi super (spróbowało by nie :-P ) no ale którkie krótki i jeszcze raz krótkie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Nie post fucker. Człowiek skasował posta bo zrozumiał swój błąd ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Jestem jednego ciekaw....... Jeżeli w dodatku HDR na ATI jest aktywnny to dlaczego w pełnym i CSie nie ? Problem upatchować przez steama ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Rzeczywiście fajna mapka z ładnymi widokami, ale na moim sprzęcie dopiero 800x600 i all off pozwoliło cośkolwiek się pobawić- tak to miałem pokaz slajdów(tak więc dynamicznych efektów nie zobaczyłem). Szlag by to, co dzień rosną wymagania sprzętowe. Podobało mi się w HL2:LC że tfoorcy do mnie "przemówili" i trochę o swojej pracy poopowiadali. Co do AI: to szkoda że bez zmian:(. A HDR chyba nie można włączyć na CSS bo tam w opcjach w HL2:LC jest napisane, że HDR działa tylko na określonych mapach(które się chyba wkrótce pojawią). W każdym bądź razie miło znów w świecie HL2 zagościć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ja u siebie miałem coś ok. 15 klatek [; ale miałem 1024, wszystko na high aax2 i anizo x4 ;] wydaje mi sie że w średnich detalach i bez aa i anizo powinno mi sie dobrze grać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (...) A HDR chyba nie można włączyć na CSS bo tam w opcjach w HL2:LC jest napisane, że HDR działa tylko na określonych mapach(które się chyba wkrótce pojawią). W każdym bądź razie miło znów w świecie HL2 zagościć. 1724405[/snapback] Oj oby nie dawali za szybko tych map do CS:S bo nie za milo bedzie sie grac z tym HDRem na de_dust & 2 ;) Zeby nie robic OT to fajnie sie rozwalalo drewniane schodzki w LC xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 trzeba przyznać, że żołnierze kombinatu są głupi jak but :-| rzucam im granat pod nogi, a oni idą dalej swoją drogą :angry: pozostaje niesmak po tym co zobaczyłem w FEAR :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 noo racja...zacząłem się bawić rzucaniem wiadrem w kolesia a ten się nie rusza...żeby choć strzelać coś zaczął do mnie :|... jakieś 5 min mi zajęła ta mapka...jak na 300 MB...:| no ale będzie dodatek...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_zabanowany Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 demko sweet :] a hadeerki oj pieeekne.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Hehe ściągnąłem, i na gf4ti. 2ghz, 512ram, nie da się grać :]]] a hl2 i css na tym chodził dobrze.... lol. No nic dopiero we wtorek odpalę na kompie z podpisu i zobaczę ten hdr, którym tak się podniecacie :> pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Heh da sie grać na zlomie, ja przeszlem, bardzo fajne było. :) Jedyne co mnie dziwi to czemu nie dali do DX8.1 efektu bloom... :? CPU: Duron 1600Mhz GPU: GF4Ti 4200 128MB/3,6ns RAM: 768MB DDR A wygladało to tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 A jak ktos chce sobie pochodzic po całej mapie, to: sv_cheats 1 god 1 ale niestety po miasteczku sie nie da pochodzic i fabryka tez zrobiona tak, aby z daleka dobrze wyglądała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 no coz. odpalilem i zwiedzilem. przyznac trzeba, ze jak przystalo na valve mistrza mistyfikacji i kretactw, to wyszlo im to bardzo ladnie. no ale co sie dziwic, reczna robota zawsze dawala najlepsze efekty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 A jak ktos chce sobie pochodzic po całej mapie, to: sv_cheats 1 god 1 ale niestety po miasteczku sie nie da pochodzic i fabryka tez zrobiona tak, aby z daleka dobrze wyglądała 1725197[/snapback] Szczególnie że god to nieśmiertelność ;] god nie god 1 jeżeli już. Wpiszcie noclip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRtZ Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) zassałem,10min grania i koniec LOL :-P ale odwalili kawał świetnej roboty,grafika powala na kolana jak to zobaczyłem szczególnie HDR to zbierałem szczene z podłogi chyba przez godzine a przez następną podziwiałem widoki :Dmogło by być dłusze :-| Edytowane 29 Października 2005 przez MaRtZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) musze sobie kupic grafe z supportem dla dx9 bo sobie hdr'a nie zobaczylem :( a to lost coast mogli by to jakies trudniejsze zrobic. Edytowane 29 Października 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Pfff grafa miazdzy, a kosciolek to juz cos niesamowitego. A co najwazniejsze otwarta przestrzen a nie taki F.E.A.R. (nuda na pudy xD) czy Quake 4 [; Te 15 min spedzonych przy tym poprawia humor :D jestem zachwycony tym HDRem [; E bedzie warte swojej ceny :D 1723979[/snapback] Zgadzam sie w 100% przed chwila zagralem i odkladam na bok FEARa i Q4 i zaczynam jeszcze raz grac w HL2 :D I po co bylo wujka fatygowac zeby z ameryki mi te gry wysylal [; Tak jak juz mowiliscie - kosciol wymiata, najleszy efekt pod samymi oknami z wlaczona latarka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 mapka rewelacyjna ! :D wymagania tez w sumie nie za duze czekam na Aftermath :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 A ja sobie chyba zapuscze z HL2 z modem bloom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...