Skocz do zawartości
kucyk

Half Life2: Lost Coast (c) Valve

Rekomendowane odpowiedzi

Pikny ten dodatek, nawet na moim 9700, 768ddr i 1900xp ...

Dałem wszystko na maxa (wiem wiem - denat), ale bez miesozernych aa i fsaa. Tnie niemiłosiernie, jednak na takich ustawieniach 2x przeszedlem Lost Coast.

Klimacik miodny, do tego ten dziadzio, jaki on sexi. Swiatła w kosciele, i te 3 robale przez ktore pierwszy raz omal bym zawalu nie dostal ;)

Genialny H-L2 + ładniesza grafa... ja chce wiecej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HAhaa ale z ta farba to juz nie HDR ;]

Kto po czystej instalacji HL2 ma dalej problemy z przycinaniem i z dzwiekiem ??? Ja w hl2 nie gralem od 5 miechow i myslalem ze jak zainstaluje sobie go po takdlgiej przerwie zrobia cos z tym szitem a tu dalej to samo ... dobrze ze w LC tego niema bo bym chyba zarzadal zwrotu kasy  za hl2 ...

1730484[/snapback]

Dziwne, przez LC zaczołem po raz trzeci przechodzić HL2 i jest płynniutko, pamiętam że intro rwało tak że oskarżano g-mana o bycie cyborgiem, ale po updatach i z 1GB RAM idzie jak po maśle w ful detalach 1024 (15"LCD :( aa x4, anizo x6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 1, Q4 u mnie jest dużo płynniejszy niż LC, jest przepłynny a LC przeskaczący ;)

Po 2, updaty nic nie dały do płynnośći, dał Ci update do 1GB ramu. U mnie też nie dało się grać na 512, tak samo dźwięk ciął. Teraz ten problem nie występuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, moje pytanie dotyczy raczej samego HL2 i modu dającego efekt bloom, do rzeczy, po odpaleniu z tym modem gierka jest jednym wielkim artem, caly ekran mam podzielony na różowo-normalne prostokaty, ktos instalowal tego moda i miał tak na Nv? Karte mam nie kręconą, temp w trakcie gry ok 50-60 stopni więc w normie.

Dzięki.

Piszę tu bo temat jest bardziej na chodzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A sorka, myślałem że bloom jest propagowany przez steam. W takim razie idę szukać. Pozdrawiam.

PS. Znalazłem, czekałem 11 minut. Mam taki sam problem jak wy, różowe kwadraty. Stery mam najnowsze (patrz podpis). O co chodzi?

Edytowane przez Corso

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No u mnie to nie działa :(

Wygląda to mniej wiecej tak:

[/img]http://morpheus.somee.com/others/background01.jpg[/img]

1736185[/snapback]

Musze niestety przyznac ze u mnie mam identycznie z tym modem. Probowalem na Catach 4.12 i na 5.10. Za kazdym razem ta rozowa szachownica.

Czy ktos wie co to moze powodowac. Mam chyba wszystkie najnowsze update'y ze Steam'a.

Pozdrawiam

Nie cytujemy obrazków...

by mechl!k

Edytowane przez mechl!k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema wszystkim. Sory ze tak z innej beczki, ale nizna ktos kodu do Half Life 2 na

"Super Extra wypasionego Gravityguna"  ?? Bo mam ochote pochodzic sobie po miescie i pozucac autkami  Z gory dzieki

pozderoooo

Nie ten temat ale masz i ciesz się :razz:

Obtain and use the Super Gravity Gun in early levels You must have sv_cheats 1 and access to the console for this to work. Enter the following commands in the console in order:  1)changelevel d1_trainstation_01  Switches you to the first level, replace d1_trainstation_01 with other map names if you want  2)map d3_citadel_04  Changes you to a level where you start with the super gravity gun  3)give weapon_physcannon  Gives you the gravity gun again
A co do Bloom'a to kiedyś na Radku 9800SE grałem i wszystko działało normalnie, nie było żadnych różowych kwadratów, a teraz mam GF 6600 i są <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam 2 pytanka.

1) Dochodze do momentu gdzie praktycznie zostala tylko jedna droga - w przepasc.Czy to juz koniec tej pokazowki ?? Zadnego demka na koncu ??

2) Czy komus tez tak mocno rwie z wlacoznymi texturami na maxa na sprzecie pokroju AMD64@4200,1GB ram i Radeon 9700@pro ??Jak juz sie wlaczy HDR to tragedia - 2 klatki.Przeciez ta gra jest pod radeony.JA pamietam,jak mialem tego radka,768 ram i athlona 2800 to smigalo az sie portki trzesly w detalach na max z AAx4 w 1280x1024 a tu taka obnizka detali? Nie postarali sie chlopaki pod tym wzgledem.No nic - dzis wieczorem jak znajde czas to sprawdze to u siebie.Jesli bedzie chodz najmniejsza zarywka to ........ Pozatym jak mowilem wczesniej - wypas :) Tyle tylko,ze wczesniej widzialem to na karcie szybszej od mojej i ze stajni NV

Edytowane przez hydro2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi