qqrydza Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Ej hydro, jak podkręciłeś PoV na Asus'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Pieknie to wyglada i chodzi b.dobrze w 1024x768 all wlaczone za wyjatkiem AA i AF Juz nie moge doczekac sie dodatku ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 siemka mam pytanie rozpakowałem gre załanczam ale po paru sekundach zawiesza sie LOADING i the end niewiem czego to jest przyczyna, czy trzeba ja wypakować na HL2 czy działa samodzielnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Eee wypakować? Masz pirata? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 takie pytanko .. do tych ktorzy posiadaja konto na steam i maja Lost Coast zupdate'owane (tak zeby bł Video Stess test) czy u was w Stress Tescie tez nie ma efektow HDR, mimo ze w grze sa? czy tylko u mnie :( napiszcie odrazu jaka karta i jakie stery macie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 @Chaos: u mnie też nie ma HDR w Video Stress Test. Lost Coast aktualny, konfig jak w podpisie + karty: 7600GT @ 84.21 7900GS i 7900GT @ 91.47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 6800GS & 91.37 i też potwierdzam, hdr brak...:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) U mnie też nie ma HDR w sztres tescie ;] zapewne jest tak samo jak w css pomimo że na niektórych mapach jest HDR to w Video Stress Tescie go nie ma ... Grafa jak w podpisie stery 91.47 Edytowane 21 Września 2006 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Z innej beczki: czy tylko ja jestem nieśmiertelny podczas ostatniej walki z helikopterem? Żołnierze mnie trafiają, fruwacz nie. Poziom trudności bez znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...