Mayor Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 dlaczego po 8 miesiącach pracy win98SE zaczyna mi sie wieszać? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Windows 2000 rządzi :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Od czasy jak zainstalowałem XP P też niestet ciągle mi się 98 sypie, pomimo tego że posadzone są na 2 różnych dyskach :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Sprawdź autostar w msconfigu i sterowniki urządzeń ja miaem przez rok działającego kiedyś. Ale i tak w2k & xp rulez! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Czy XP P ma niższą wydajność w grach od XP H tak jak to jest np. 2000 i 98 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 aha jeszcze jedno : Czy mają takie samo jądro a różnią sie tylko rozszeżonym oprogramowaniem np. do obsługi sieci Czy może są kompletnie różne taj jak 2000 i 98 pytam bo kuzyn chce kupić i zastanawia się nad wersją :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 aha jeszcze jedno : Czy mają takie samo jądro a różnią sie tylko rozszeżonym oprogramowaniem np. do obsługi sieci Czy może są kompletnie różne taj jak 2000 i 98 pytam bo kuzyn chce kupić i zastanawia się nad wersją :P NT, 2000 i XP oparte są na jednym jądrze tak samo jak 95, 98 i Me. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Czyli jądro z XP Pr i XP Hm jest takie samo a to z 98 i Me "wymarło" :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Czyli jądro z XP Pr i XP Hm jest takie samo a to z 98 i Me "wymarło" :?: Mniej więcej. Ale Home Edition jest nieco przycięty, na stronie microsoft'u są pełne zmiany, ale wywalili m.in. obsługę 2 CPU :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 jezli chodzi o win98, to: sprawdz autostart w msconfig posc scandisca i defraga koniecznie wyczysc rejestr!!! bardziej o nieo dbaj wylacz niepotrzebne funkcje!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 ja jestem LAMA w software Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 jezli chodzi o win98, to: sprawdz autostart w msconfig posc scandisca i defraga koniecznie wyczysc rejestr!!! bardziej o nieo dbaj wylacz niepotrzebne funkcje!!!! to robie regularnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegita'2001 Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Milutkie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Milutkie :roll: Witamy, witamy :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 przejdz na win xp i dobrze skonfigóruj ja mam i chodzi bez problamu bez wysypek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Jest jedno dobre lekarstwo... format HDD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 najlepszy wg. mnie jest win2k + sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 najlepszy wg. mnie jest win2k + sp2 W pełni popieram i takowy zestaw posiadam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larus Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 W pełni popieram i takowy zestaw posiadam :) No coz, musze sie z tym w pelni zgodzic :-) Na razie do XP nie wroce :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil_one Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 a mnie się pod 2k chrzaniło nagrywanie płytek :P niwiem czemu. xp jest niezłe, chociaż strasznie robaczywe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 a mnie się pod 2k chrzaniło nagrywanie płytek :P niwiem czemu. xp jest niezłe, chociaż strasznie robaczywe. o co ci chodzi z tym że XP jest robaczywe :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil_one Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 ma trochę paskudnych błędów, któe czasem dają się we znaki (np. ukrywanie elementów taskbara czasem się chrzani, nie wspominając już o BSODzie z tekstem "Unmountable Boot Device") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 ale 2000 ma chyba niższą wydajność od XP (w grach i testach) a od kilku miesięcy działa mi bardzo dobrze. Sam 2000 też mi sie podoba i kiedyś miałem ale narazie mam Xp :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zainstalowalem swego czasu XP... uwazam ze Win2000 jest jednak lepszy...Ale... jakos nie mam czasu ani checi przeinstalowywac systemu. Win Xp jest pochrzaniony ale u mnie b. stabilny - wiec puki sie nie syfi..jade dalej...byle jak najkrucej :) - potrzebuje tylko pretesktu do przeinstalowania... najlepiej jak sie wysypie po calosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 najlepszy wg. mnie jest win2k + sp2 Win 2000 rządzi i XP nic na to nie poradzi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 co do mniejszej wydajności w2k w testach i grach od xp powiem tylko tyle że gry na w2k chodza mi szybciej (jest totrochę zauwazalne, choć różnica nie jest wielka) podam przykłąd 3dmarc2001 w2k - 2504 wxp - 2417 i co wy nato sterowniki sa te same ustawienia identyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ok dobra wczoraj byłem śpiący i brednie gadałem :oops: też zamieżam przesiąść sie spowrotem na 2000 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ok dobra wczoraj byłem śpiący i brednie gadałem :oops: też zamieżam przesiąść sie spowrotem na 2000 :wink: :D No to mamy kolejnego nawróconego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 tylko musze poczekać aż ten Xp siądzie bo teraz troszke szkoda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...