TomiURS Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Wczoraj mojej dziewczynie wyskoczyl na pulpicie, komunikat z zoltym wykrzyknikiem "Słabe łącze" - co to moze oznaczac i czym moglo to byc spowodowane bo ja sie nigdy z czyms takim nie spotkałem. Komunikat pojawil sie kiedy na komputerze bylo uruchomione gg i jedna strona www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Hmm ja tez o tym pierwsze slysze ale moze poprostu twoja dziewczyna ma radiowke i wyskoczyl jej jakis dymek informujacy o slabej sile sygnału Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Raczej nie o radiówkę idzie, mam ADSL-a 256k. Mi to dzisiej wyskoczyło podczas otwierania onetu. Ciekawe co to za ptok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...