Gość Piotrek28 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Komp wiesza sie gdy przegladam strony internetowe i korzystam z DC++, a gdy rusze mysza to pojawia sie czarny obraz, zaraz znika i znowu to samo (czasem dochodzi do resetu kompa i czesto pojawia sie blad "GENERIC HOST", zainstalowalem latke na to i nie pomoglo). Czasami sie to uspokaja, lecz doprowadza mnie to do szalu. Korzystalem z IE, Avant Browser i obecnie z Opery, to samo. Mam najnowsze sterowniki, sp2, reinstall WinXP nie pomaga. Uzywam jako antywira Avast z najnowsza baza wirusow, nie ma nic. Pomozcie!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------ P4 1.8 [+Arctic Freezer],zasilka 300W, dodatkowy duzy wiatraczek na tyl obudowy + maly na HDD, Abit BE7, GeForce 4 MX 440, sblive 5.1, sieciowka realtek, HDD 60GB, naped DVD.....Pisze to bo mam wotpliwosci czy zasilacz przypadkiem nie jest za slaby Edytowane 22 Października 2005 przez Piotrek28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocroack Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) zmien zasilacz tosie dowiesz, ale najprawdopodobniej to przez niego tym bardziej ze to chyba noname :/ Edytowane 5 Lutego 2019 przez cocroack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Zmien zasiłke i zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 a jaki masz dostep do neta? ja jak mialem neo przez modem na usb to tez mi sie komp wieszal, przy wysokim uploadzie, zmienilem modem i po klopocie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek28 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Mam DSL'a 256(32we/16wy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...