ryba Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Mozliwe ze moj zoladek mnie za to nie lubi jak za wiele innych rzeczy, ale najlepiej wchodzi Vifon. Reszta tak srednio lub wcale. Oczywiscie poza tym, to kocham goracy kubek knorra - rosolek/barszczyk czerwony. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 ja dostalem zolty z winiarkami. 5 zupek z kubkiem kosztowalo chyba 4 pln. kurcze! nie daruje sobie że przegapiłam takiego kubasa ! a kody ja zbieram już i mam nadzieję że za nie dostane takiego kubasa :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 eeeetam...ale to tylko jako nagrode pocieszenia chyba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Dzisiaj miałem Vifona Curry (ten 'ostry', czerwony) i były 2 torebeczki z tłuszczem. Było dużo lepsze bo ostrzejsze i lekko piekło już ;d Ostatnio roxuje ostry boczek + do tego kanapki z serem topionym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pisiorro Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ja wczoraj smaczną zupkę zakupiłem z grzankami, a dzisiaj z rana po weselu to było zbawienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 cebulowa + grzanki z 2 dniowej bułki z serem robione w mikrofali :rolleyes: Pyszne. Zauważyliście że większość super ostrych, zaczyna być łagodna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Tak...przez ludzi którzy marudzą że ostre to za ostre...Po co kupuja w takim razie?? Nie mam pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 ja tam jem tylko łagodne :) na ostre nawet się nie patrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pisiorro Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Każdy lubi coś innego, ja zależy na co mam ochotę. Ale te grzanki można też na patelni zrobić na oleju i trochę ziarenek smaku i też miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Smakowe :) grzaneczki rulez zwłaszcza z bułeczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 eee tam po co się męczyć jak niektóre są już z grzankami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) Mój żołądek po tych zupkach trochę cierpi, ale z braku czasu zajadam czasem właśnie Vifony. Ostatnio ktoś mnie poczęstował zupą gulaszową. To chyba była Amino o ile pamiętam. W każdym razie była całkiem dobra. Edytowane 28 Stycznia 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jak się je codziennie to może ale nie musi...czasami i tak trzeba sobie jakimiś ziemniaczkami jadłospis urozmaicić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 no to jak nic polecam Puree ziemniaczane o smaku bekonowym z grzankami palce lizać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pisiorro Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Jednak grzanki królują, ja robiłem z chlebka:) zalać to jakąś szybką zupką i dobra przekąska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 grzanki to najlepsze z bułki są :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 wcale że nie bo z chleba tostowego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Nie wiem o co tyle szumu...przeciez to dodatek jest i nie ma takiego wpływu na smak ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 A, jednak :) Grzanki dodają smaku i choć połowicznie, to jednak sprawiają, że zupka może wydawać się bardziej sycąca i konkretna w treści ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 ja tam lubię jak mi coś smacznego i chrupiącego pływa w zupie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pisiorro Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 No zdecydowanie grzaneczki zmieniają smaka, warto jeszcze podsypać je przyprawami, mogą być ziarenka smaku i podsmażyć leciutko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Polecam Knorr boczek ostry :) Lepsza od pomidorowych itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Polecam Knorr boczek ostry :) Lepsza od pomidorowych itp :) Barszczyk winiarowski rulez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pisiorro Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Przeze mnie sprawdzony i to nie jeden raz:) Fajnie że pojawiają się już jakieś z dodatkami, nie tak jak kiedyś taka zabarwiona woda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 ja tam wolę smaczną pomidorówkę :) a barszczyk też bardzo lubię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Barszczyk Knorra faktycznie, dobry. Intensywny smak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Zależy jakiego człowiek ma smaka. Dla mnie knorowski niezbyt smaczny...tzn nie tak doprawiony jak lubię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 ooo fuuuu... w życiu nigdy nie jadłam bardziej plastikowego barszczu niż ten knorowski... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Wszystkie "zupy" instant to świństwo, sztuczny wzmocniony przemysłowy smak (coś jak Crystalizer creativa ale ludzie to lubią) potem się dziwią skąd tyle różnych dolegliwości. Barszcz jest dobry ale z prawdziwych młodych buraków. Zresztą jak sama nazwa, to ma być natychmiast bez żadnych skrupułów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pisiorro Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Eee już bez przesady, to wszystko jest z produktów spożywczych, a buraki kupujesz i też nie wiadomo gdzie one rosły, może przy trasie katowickiej, więc wiesz, nie popadajmy w paranoje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...