Pisiorro Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Kostka rosołowa ok, ale chyba nie do jedzenia sama tylko do zupy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 kostka rosołowa też jest spoko.. chociaż rzadko z niej korzystam.. jak już coś to wolę gotowe zupy :) Ale kostka rosołowa to praktycznie gotowa zupka :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pisiorro Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Praktycznie od kostki rosołowej do zupy to jeszcze daleka droga, no ale jakaś baza już jest. Gotowa zupa to w torebce:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 dlatego mówię że wolę tą w torebce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 No leniuchy jakie :P Jak nie ma czasu pewnie że czasem trzeba i ze 100% gotowca polecieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 niestety tak też bywa ale na szczęście rzadko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Jadł ktoś Tao Tao Pho z makaronem ryżowym? Najlepsza zupka jaką jadłem dotychczas. Szkoda że łagodna ale doprawiłem i jest świetna! Polecam chociaż cena odstrasza (ok. 2zł) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pisiorro Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Mnie raczej nie tak cena jak smak, poza tym nazwa tao tao:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Zależy kto co lubi...dobre są dania w 5 minut jak ktoś zupek nie lubi...jest się czym zapchać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 oo tak :) jak dla mnie najlepsze spaghetti :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 :) wszystko co za szybko nie przeleci :) spagetti też ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 A próbowałeś purre o smaku bekonowym?;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Purre z boczkoiem jako danie z winiar tak...a o smaku bekonowym nie widziałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pisiorro Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 U mnie w sklepie skończyli z tao tao, ale nie wiem dlaczego, knor, winiary są za to w każdej postaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 może coś było z tym nie tak... A purre jest bekonowe z grzankami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dobre to to...Tylko że jak dla mnie to dwa muszę opchnąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pisiorro Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No takie posiłki to w pojedynkę raczej nie dadzą rady, szczególnie facetowi. Ja smaczną ostatnio zjadłem, krem z kury z grzankami, całkiem, lubię takie zupy krem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 zwłaszcza z grzankami. Tez mi smakują...bardziej niż standardy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja to przepadam za cebulową z grzankami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No mi niestety cebulowa nie podchodzi....Ale swojsko barszczyk już tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 a teraz żurek na czasie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 żurek to tylko z Winiar :) Przynajmniej u mnie w domu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pisiorro Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zależy kto jaki robi, ale on bardzo przypomina taki domowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 racja.. ja czasem tylko jeszcze go doprawie po swojemu no i jajeczko i kiełbaska biała obowiązkowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 tradycyjna potrawa :) No i świąteczna. Dobrze że instanty są bo sam zakwasu bych chyba nie zrobił ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 łooo matko a po co się w zakwasy bawić ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondel Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 łooo matko a po co się w zakwasy bawić ?:P No czasem mozna ale tak normalnie na szybko to z torebki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...