Skocz do zawartości
Evil Martins

Jaka Karta Do 700 Zł (agp)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!! w grudniu kupuje nowa karte graficzna i nie wiem jaka kupic do 700 zł pod AGp zastanawiałem się nad Galaxy GF6600GT albo 6800 <_< ale dowiedziałem się ze w listopadzie maja wejsc na rynek radki x800gt i gto pod AGP a także nowy GeForce 6800XT który bedzie miał mozliwość odblokowania 16 potoków!!!!!!! :-P więc co mi radzicie :mur:

Edytowane przez Evil Martins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!!! w grudniu kupuje nowa karte graficzna i nie wiem jaka kupic do 700 zł pod AGp zastanawiałem się nad Galaxy GF6600GT albo 6800  <_< ale dowiedziałem się ze w listopadzie maja wejsc na rynek radki x800gt i gto pod AGP a także nowy GeForce 6800XT który bedzie miał mozliwość odblokowania 16 potoków!!!!!!! :-P więc co mi radzicie  :mur:

1712839[/snapback]

no ciekawe jak odblokujesz te 16potoków w 6800xt skoro ma on ich fizycznei 8

do 700zł najlepszym wyborem bedzie na dzien dzisziejszy 6800le z gwarą modowalnosci na 16potoków

po za tym nie ten dział, masz w podstawowych "co kupić" , no ale wiem ze myslenie i szukanie boli :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ten 6800xt bedzie mozna go modowac jak 6800le z 8/4 na 16/6 w wersji oczywiscie pod AGP po bedzie oparty na NV41 a pod PCI-E NV40 tylko do 12/5 :D

1712989[/snapback]

nie bedzie mozna odblokowac potokow...bo ich tam NIE BEDZIE

6800xt ma byc jak 6200 na rdzeniu a4 , czyli bez mozliwosci odblkowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ten 6800xt bedzie mozna go modowac jak 6800le z 8/4 na 16/6 w wersji oczywiscie pod AGP po bedzie oparty na NV41 a pod PCI-E NV40 tylko do 12/5 :D

1712989[/snapback]

pomyliłeś się nv41 ma 12potoków(nie ma możliwości odblokowania) i jest pod pci-x a nv40 jest pod agp z możliwością odlokowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi