skorpio Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Witam Mam kierownice do Playstation (Guillemot modena chyba) z Force feedbackeim zakupioną kilkanascie lat temu i niedawno pomyślałem se żeby spróbować na niej zagrać..tylko ze ona jest do Psone. I w zwiazku z tym pytam sie czy jest jakas dobra przejściowka, na której bedzie dzialac i kiera i FF? (pad to raczej napewno)Jak narazie znalazlem: taka i taka PS. Szukałem troche na forum, ale tematow z przejsciowkami bylo troche wiec moze cos przeoczylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kprip Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Poszukaj sobie na allegro taniej i lepiej :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 PSX PAD zajrzyj na te strone, jest tam schemat jak podlaczyc do peceta, sterownik rowniez jest, dualshock dziala idealnie: digital, analog, wibracje.... jedynie nie dzialaja analogowo przyciski podpina sie to pod lpt, jesli jeszcze znajdziesz gniazda ze starej konsoli to bedzie chwila roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Dzieki zobacze co da sie zrobic :-P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 ha! od paru dni nad tym myślałem.dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 A jak ktos nie ma taletu zeby zlorzyc przejsciowke na LTP to moge mu taka zlorzyc za symboliczna opłate :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...