deroPL Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 czesc chlopaki mam pytanie bo mam maly problem z sound blasterem 5.1 do tego mam creative zestaw 5.1 i po instalacji sterownikow dzialaja tylko 2 glosniki + subofor po zmianie ustawien dzialaja 2 inne i tak w kolko co z rtym jest nie tak pracuje na windzie xp pro i juz niemam sil pomozcie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitjaz Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Witam sam mialem podobny problem, myśle że masz zainstalowane całe oprogramowanie od creativa, w mixer ustaw głosniki na 5.1 testuj czy masz dobże podpięte. A jeśli dalej nie chodzi to odpal creativ player i tam (pisze to z pamieci bo nie jestem u siebie) rozsuń panel tak aby zobaczyć reszte opcji i nadole tego jest tak napis (nie pamiętam dokładnie ) srs ale powinneś to znaleźć włącz go i powinno wszystko grać.. Pozdro 4 all musze sie poprawić tam nie będzie pisać srs (nie wiem co mi się ubzdurało ) tylko cmss Edytowane 28 Października 2005 przez vitjaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...