HUD Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Ostatnio zamieżam zmienić kompa na troszke lepszego ale można powiedzieć że juz oddałem/sprzedalem tego kompa no i został mi stary P166 i i jest taki problem że nie wykrywa/działa myszka :(. Dodam ze jest ona połączona przejściówką przez jakiś stary port (nie umiem go określić koło niego jest taki mniej więcej wzór O|O) W mojej myszce optycznej przez chwile działał laser. Może spróbuje kupic kontroler usb i podłączyc myszke pod usb. W tym kompie jest windows 98se. Z góry dzięki za odpowiedź. EDIT Znalazłem zdjęcie tego włąsnie portu. Edytowane 22 Października 2005 przez HUD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbiak Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 to zwykla myszkna na port com kup nowa myszke za 9zl i problem rozwiazany i watpie czy w twoim komputerze jest usb masz starego zloma a myslisz ze to jest tak samo nowoczesny komputer jak terazniejsze czasy sie zmieniaja tak samo standarty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Poszukaj myszek na com [; lub poszukaj wyjść usb na płycie .... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Wyjść na usb nie ma w tej płycie głównej dlatego chce kupić kontroler na port pci na którym będą wejscia usb i przy okazji podłaczę moją neostrade. Myszki na allegro kosztuja po 6zł+8wysyłka :D wiec poszukam gdzieś w miescie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 zawsze ten com mogl z plyty wypasc czy cos. Radze obadac czy sam com podlaczony jest albo nie wlozony odwrotnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...