andwoy Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Witam, Jestem na etapie modernizowania komputera. Obok mnie leży już płyta z PCI Express. Szukam niedrogiej karty graficznej. Gram sporadycznie. Interesuje mnie b. dobra jakość obrazu 2d. Co możecie polecic? Będę wdzięczny za wszelkie uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Ile masz kasy?? Może X550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Jeśli coś do 300zł to Radeon X550 lub ew. GeForce 6200TC Nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwoy Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Nie chciałbym przeznaczyc za duzo - jeżeli sprzet jest tego wart, to nie chciałbym przekroczyć 300 zł, jeżeli nie - im taniej=lepiej Właśnie myślałem o x 300 albo o x550. Warto dołozyć te 100 zł do x 550? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 tak jak wyżej x550 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5341...f3132385f313238 tu najtaniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwoy Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) ok, dzieki Mieliście styczność z tą kartą? Jeżeli tak, jak głośne jest chłodzenie? Interesuje mnie karta wydająca z siebie jak najmniej odgłosów :] A czym się rożni X300 od x550 oprócz taktowania? Bo gram na prawdę sporadycznie i wysoka wydajność w 3d nie jest mi potrzebna. No chyba, że X300 to kompletna padaka, to wtedy rozumiem, to jak to z tym jest? :] Edytowane 22 Października 2005 przez andwoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 X300 jest bardzo wolna, jest wydajności, jak kilkuletnie karty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwoy Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ok, czyli zostaje x550. Obecnie mam Ati All in Wonder 9000 Pro i karta ta nie ma mozliwosci regulacji predkosci wiatraczka. W nowszych funkcja ta została już zainpletowana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Nie, ale mozesz jakimś programem do podkręcania krty zmniejszyć taktowanie i wylaczyc witrak, a jak włączysz gre to znowu normalne ustawienia i włączasz wiatrak (ja tak robie)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwoy Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) rozumiem, ze fizycznie mam go odłączyć? :] A to czyzby tylko wentyle prockow mialy taka mozliwosc? Jak to jest? Przeciez to dla osob walczacacych o kazdy dB wazna opcja.. EDIT: Obecnie sterowniki by ATI i by Omega (9000 pro) nie umozliwiaja programowego wyłączenia wentylatora na GPU Edytowane 22 Października 2005 przez andwoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...