BikerBo Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 hej, mam zasilacz no namy 250 watt, zmieniam karte graficzna na asus redeona 9600 pro 256 mb ddr itp i niewiem czy moj zasilacz wystarczy, mam procka p4 2,7 512 ramu ddr i kilka innych smieci audigy 2 napiszcie co myslicie, z gory dzieki, bikerbo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladnes Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 hej, mam zasilacz no namy 250 watt, zmieniam karte graficzna na asus redeona 9600 pro 256 mb ddr itp i niewiem czy moj zasilacz wystarczy, mam procka p4 2,7 512 ramu ddr i kilka innych smieci audigy 2 napiszcie co myslicie, z gory dzieki, bikerbo 1713300[/snapback] Wydaje mi się zę dopuki nie masz grafy z oddzielnym zasilaniem to 'może wystarczyć' ale napewno w niedługiej przyszłości czeka cię zmiana zasilacza(przy najbliższej zmianie jakiego kolwiek podzespołu), to co masz to ten zasilacz zniesie na wyżynach swych możliwości, to są moje przypuszczenia mówisz ze to no-name to jeszcze gorzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Wydaje mi się zę dopuki nie masz grafy z oddzielnym zasilaniem to 'może wystarczyć' ale napewno w niedługiej przyszłości czeka cię zmiana zasilacza(przy najbliższej zmianie jakiego kolwiek podzespołu), to co masz to ten zasilacz zniesie na wyżynach swych możliwości, to są moje przypuszczenia mówisz ze to no-name to jeszcze gorzej 1713320[/snapback] mozesz polecic jakis dobry zasilacz z jakiejs dobrej firmy np. Chieftec niewiem jaki zeby byl na dyski twarde zwykle - nie wiem jaki ale chyba nie seiral ata i zeby byl na agp bo taka karte mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ta karta ciagnie jakies 25W wiec z karta nie bedzie problemu, co najwyzej procek moze ostro potraktowac zasilke, ale spoko ja mialem athlona 2ghz z radkiem 9600xt i loozik tyle ze to byl markowy enlight Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek_pl Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) najlepiej sobie sam oblicz ile Wattów Ci potrzeba :P [http://www.jscustompcs.com/power_supply/Power_Supply_Calculator.php?cmd=INTEL]o tu[/url] Edytowane 22 Października 2005 przez Antek_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 najlepiej sobie sam oblicz ile Wattów Ci potrzeba :P [http://www.jscustompcs.com/power_supply/Power_Supply_Calculator.php?cmd=INTEL]o tu[/url] 1713408[/snapback] obliczylem ze potrzebuje minimum 330 watt, wezme jakis 400 watt, tylko neiwiem jaki zeby mial na agp i zwykly dysk i pod p4 - doradzcice mi cos do 200 z gory wielki dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Możesz brac w tej cenie tagana 330 W lub jakiegos chefteca. I nei przejmuj sie ze wypisuja zlacza sata i pci-e one sa jakby dodatkowe zwykłe molexy tez ma ;);) PS. jak bym mial 200 stowki brał bym taganika cichutki jest ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...