BikerBo Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 hej, mam zasilacz no namy 250 watt, zmieniam karte graficzna na asus redeona 9600 pro 256 mb ddr itp i niewiem czy moj zasilacz wystarczy, mam procka p4 2,7 512 ramu ddr i kilka innych smieci audigy 2 napiszcie co myslicie, z gory dzieki, bikerbo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladnes Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 BikerBo napisał(a): hej, mam zasilacz no namy 250 watt, zmieniam karte graficzna na asus redeona 9600 pro 256 mb ddr itp i niewiem czy moj zasilacz wystarczy, mam procka p4 2,7 512 ramu ddr i kilka innych smieci audigy 2 napiszcie co myslicie, z gory dzieki, bikerbo 1713300[/snapback] Wydaje mi się zę dopuki nie masz grafy z oddzielnym zasilaniem to 'może wystarczyć' ale napewno w niedługiej przyszłości czeka cię zmiana zasilacza(przy najbliższej zmianie jakiego kolwiek podzespołu), to co masz to ten zasilacz zniesie na wyżynach swych możliwości, to są moje przypuszczenia mówisz ze to no-name to jeszcze gorzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 bladnes napisał(a): Wydaje mi się zę dopuki nie masz grafy z oddzielnym zasilaniem to 'może wystarczyć' ale napewno w niedługiej przyszłości czeka cię zmiana zasilacza(przy najbliższej zmianie jakiego kolwiek podzespołu), to co masz to ten zasilacz zniesie na wyżynach swych możliwości, to są moje przypuszczenia mówisz ze to no-name to jeszcze gorzej 1713320[/snapback] mozesz polecic jakis dobry zasilacz z jakiejs dobrej firmy np. Chieftec niewiem jaki zeby byl na dyski twarde zwykle - nie wiem jaki ale chyba nie seiral ata i zeby byl na agp bo taka karte mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ta karta ciagnie jakies 25W wiec z karta nie bedzie problemu, co najwyzej procek moze ostro potraktowac zasilke, ale spoko ja mialem athlona 2ghz z radkiem 9600xt i loozik tyle ze to byl markowy enlight Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek_pl Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) najlepiej sobie sam oblicz ile Wattów Ci potrzeba :P [http://www.jscustompcs.com/power_supply/Power_Supply_Calculator.php?cmd=INTEL]o tu[/url] Edytowane 22 Października 2005 przez Antek_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Antek_pl napisał(a): najlepiej sobie sam oblicz ile Wattów Ci potrzeba :P [http://www.jscustompcs.com/power_supply/Power_Supply_Calculator.php?cmd=INTEL]o tu[/url] 1713408[/snapback] obliczylem ze potrzebuje minimum 330 watt, wezme jakis 400 watt, tylko neiwiem jaki zeby mial na agp i zwykly dysk i pod p4 - doradzcice mi cos do 200 z gory wielki dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Możesz brac w tej cenie tagana 330 W lub jakiegos chefteca. I nei przejmuj sie ze wypisuja zlacza sata i pci-e one sa jakby dodatkowe zwykłe molexy tez ma ;);) PS. jak bym mial 200 stowki brał bym taganika cichutki jest ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...