Skocz do zawartości
BikerBo

Czy Zasilacz Wystarczy

Rekomendowane odpowiedzi

hej, mam zasilacz no namy 250 watt, zmieniam karte graficzna na asus redeona 9600 pro 256 mb ddr itp i niewiem czy moj zasilacz wystarczy, mam procka p4 2,7 512 ramu ddr i kilka innych smieci audigy 2 napiszcie co myslicie,

z gory dzieki,

bikerbo

1713300[/snapback]

Wydaje mi się zę dopuki nie masz grafy z oddzielnym zasilaniem to 'może wystarczyć' ale napewno w niedługiej przyszłości czeka cię zmiana zasilacza(przy najbliższej zmianie jakiego kolwiek podzespołu), to co masz to ten zasilacz zniesie na wyżynach swych możliwości, to są moje przypuszczenia mówisz ze to no-name to jeszcze gorzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się zę dopuki nie masz grafy z oddzielnym zasilaniem to 'może wystarczyć' ale napewno w niedługiej przyszłości czeka cię zmiana zasilacza(przy najbliższej zmianie jakiego kolwiek podzespołu), to co masz to ten zasilacz zniesie na wyżynach swych możliwości, to są moje przypuszczenia mówisz ze to no-name to jeszcze gorzej

1713320[/snapback]

mozesz polecic jakis dobry zasilacz z jakiejs dobrej firmy np. Chieftec niewiem jaki zeby byl na dyski twarde zwykle - nie wiem jaki ale chyba nie seiral ata i zeby byl na agp bo taka karte mam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej sobie sam oblicz ile Wattów Ci potrzeba :P

[http://www.jscustompcs.com/power_supply/Power_Supply_Calculator.php?cmd=INTEL]o tu[/url]

1713408[/snapback]

obliczylem ze potrzebuje minimum 330 watt, wezme jakis 400 watt, tylko neiwiem jaki zeby mial na agp i zwykly dysk i pod p4 - doradzcice mi cos do 200 z gory wielki dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz brac w tej cenie tagana 330 W lub jakiegos chefteca.

I nei przejmuj sie ze wypisuja zlacza sata i pci-e one sa jakby dodatkowe zwykłe molexy tez ma ;);)

PS. jak bym mial 200 stowki brał bym taganika cichutki jest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...