andwoy Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Witam, znacie może jakis artykuł w sieci, który kompleksowo omawiałby RAM. Chodzi mi o taki art. w którym byłoby wytłumaczone co z czym się je itd. Taka pigułka wszystko, w jednym. Od kompletnych podstaw do poziomu zaawansowanego. Będę wdzięczny za wszystkie wskazówki. Acha, Google odwiedziałem i niczego ciekawego nie znalazlem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subprzemo Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 kiedyś widziałem coś o pamięciach na www.benchmark.pl, chyba w technice, było tam opisane wszystko o czasach dostępu itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 a tak z poziomu sprzetowego ? jak to jest realizowne ? jak tranyzstorki trzymaja poziomy logiczne itd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 W Sieci po polsku będzie ciężko, po angielsku jest szansa. Większe szanse w "Anatomii PC" bodajże z Heliona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwoy Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Znalazlem na benchmark.pl. Artykul jest ok, z jednym malym ale. Datowany jest na 2000 r. takze brakuje wiele informacji odnośnie obecnych standardów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...