klimu Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Szukam jakiegoś info o tym jak ustawiać alphy. Jak na razie wszystko co było w biosie dałem na możliwie najniższą wartość ale może to nie o to chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) tu poprostu nie masz wyjscia. bierzesz a64-tweakera i samemu "krecisz" tajmy ja tak samo u siebie robiłem. brałem to poprostu na 'inteligencje' :P Edytowane 23 Października 2005 przez Camel- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 ale przydałby się jakiś poradnik odnośnie ustawień MArdok zrobił taki na 1 stronie tematu o DFI NF4 przy okazji każdy mógłby sie wypowiadać o swoich pamieciach i ustawieniach pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 ale on to robil na bardzo specyficznych pamieciach: po pierwsze: to jest 2x256 (kto dzisiaj jeszcze ma cos takiego? :( po drugie: to sa winbondy bh-5 (nie kazdy ma takie cacko) a po trzecie: jego bh-5 sa wyj***ne w kosmos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...