Tom.O Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Jak ustawić odświeżanie w detonatorach 4x.xx Chodzi mi o Open GL, Direct3D, oraz w grach 2D typu Starcraft. Jeżeli nie istnieje taki program to podpowiedzcie w której gałęzi rejestru mogę to znaleźć. System WinXp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 powerstrip albo refreshlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 41.XX mają odpowiednią zakładkę (40.72 chyba już też) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 41.XX mają odpowiednią zakładkę (40.72 chyba już też)O ile wiem to ustawiasz nią odświeżanie w Direct3D, a w Open GL i tak pozosaje 60Hz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 I tu masz rację. Zadko korzystam z OpenGL i nie zwróciło to mojej uwagi :lol: Polecam w takim razie NVHardPage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 o god!!! temat byl juz z 100......0 razy no ale odpowiem ten 100......1 ;) ;) ;) polecam ci NVRefresh Tool swietny programik bardzo prosty w obsludze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Tylko RefreshLock. Miałem wszytkie inne, ale ten jest po prostu najlepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgodze się zpoprzednikiem RefreshLOCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 nVidia Refresh Rate Fix MKII moim zdanie the best :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 A ja nie lubię tyvh sterów, te 30.xx(chyba te) jak dla mnie są lepszee, bo prynajmniej u mnie nie ma problemów z odświerzaniem, a w tych 40.xx nie mogłem dobrze tego ustawić :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 co ty opowiadasz 8O przeciez 40.xx zwiekszaja ci wydajnosc i to sporo. Ja na zadnych nie mialem problemow z odswierzaniem tylko musisz miec aktualny program bo jak bedziesz miec przestarzaly to ci nie bedzie widzial sterow i nic nie zdzialasz pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 TEN TEMAT BYL WALKOWANY MILIONY RAZY!!!!!!!! UZYJ OPCJI SZUKAJ!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 wlasciwie to neo_x ma racje. poszukaj a znajdziesz miliony watkow na ten temat i poszukiwana przez siebie odpowiedz. jednak prawda jest taka ze dopoki sam nie sprawdzisz to sie nie dowiesz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 TEN TEMAT BYL WALKOWANY MILIONY RAZY!!!!!!!! UZYJ OPCJI SZUKAJ!!!!!!!!!!!!! Wiem o tym, ale wtedy nie było detonatorów 4x.xx. Sam się wypowiadałem i poleciłem bardzo dobry program, ale niestety nie działa on z najnowszymi wersjami sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 no to sciagnij uaktulaniona wersje po kazdym wyjsciu nowych sterow uaktualniaja software Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 no to sciagnij uaktulaniona wersje po kazdym wyjsciu nowych sterow uaktualniaja softwareSprawdzałem, ale niestety zaprzestali uaktualnianie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 czyli zarzuc jakis nowy software miales juz tu podanych tyle nazw :D prawda jest taka ze kazdy jest dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 A jak się ma sprawa z Radeonem 8500?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...