moni87 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Moze zrobmy spis dziewczyn na tweaku?? bo zdaje mi sie ze b malo nas tu jest ...;( a wiec do dziela !! solidarnosc jajnikow gora :) :D wpisujcie sie .pozdro !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Ja jestem... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moni87 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 wlasnie.. czemu faceci sie wpisuja :P ?? trzeba tu zrobic porzadek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monisia Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 no i ja..........ale tak tylko czasem B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Zostawmy ten temat tylko dla kobiet - proszę płęc męską o nie wpisywanie się tutaj - gejów i innych preferencji też to dotyczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulicja Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 no to jeszcze ja do kompletu :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moni87 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Monisia- heh nie wiedzialam ze jest ktos o takim samym nicku :) lol ale ty bylas pierwsza B) dobrze ze jak sie rejestrowalam dalam te gwiazdki :) pozdrawiam wszystkie babki na forum !!! 3majcie sie cieplo bo pogoda okropna-brrrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blanka Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Dobry wieczór :) zauważyłam, ze brak tutaj tak zwanej kobiecej ręki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszkA Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 I jeszcze JA , chociaż częściej czytam niż cokolwiek pisze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blanka Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Jak nas tutaj przybedzie to niedługo bedziemy mogły założyć sobiej damski klub wzajemnej adoracji, albo - by miec bardziej szczytne cele - ruch feministyczny, z programem który w teorii będzie brzmiał równie szczytnie :) (praktyka niestety zwykle odbiega od wszelkich nawet najszczytniejszych załozen - wszelkiego zreszta - rodzaju ugrupowan). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzusia Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 no to i ja sie dopisze :)) hehe obecnosc juz prawie sprawdzona :P Iczka :) jestesz gliwic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ja jestem weteranka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blanka Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Ja jestem weteranka :D A ja myślalam, że weronica :) Edytowane 8 Stycznia 2006 przez Blanka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Bzusia - jak widać jestem ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Odkopuję. Czy coś się zmieniło w ilości kobiet na forum ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 A Pussik sie zalicza? :lol: 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 A Pussik sie zalicza? :lol: zawsze mozebyć XX + 1/2 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 (edytowane) A Pussik sie zalicza? :lol: Trzeba sie ją zapytać. :lol2: :lol2: Edytowane 23 Października 2010 przez Cmx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 @Cmx to Ty ? niezła [gluteus maximus] z Ciebie B-) ale taka młoda z buzi trochę :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 @Cmx to Ty ? niezła [gluteus maximus] z Ciebie B-) ale taka młoda z buzi trochę :lol: Pussika nie znasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Nie znam, musiało mnie na forum nie być w okresie Pussikowego boomu :D może miałem bana hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 (edytowane) no pussik robił furorę nie tylko na purepc ale także innych forach, sam chciałem zerżnąć ale po kilku (2-3) rozmowach wykapowałem że to koleś, sam się z tego śmiałem dopóty nie przeczytałem tematu o załamanym psychicznie użytkowniku forum, koleś się wyżalał bo zakochał się w babie od komputerów, i wtedy zrozumiałem że zjawisko pussika może być szkodliwe :lol2: Edytowane 23 Października 2010 przez ptys Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Pussik to taki wirtualny transwescyta :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 (edytowane) po kilku (2-3) rozmowach wykapowałem że to koleśTaaaa :lol: Po 'aferze' jednego dnia się okazało ze właściwie to wszyscy wiedzieli tylko nikt nic nie mówił Nie znam, musiało mnie na forum nie być w okresie Pussikowego boomu :D może miałem bana hehe Facet przez 4 lata udawał dziewczynę na forach. - Wykop.pl Edytowane 23 Października 2010 przez skinny500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 A co to w ogóle za dyskusja na temat jakiś wybryków? Też sobie przypomnieliście... książki w łapy i czytać jak nie macie co robić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...