Skocz do zawartości
Marek322

Jak Podkręcić P3 933mhz Na Płycie I815

Rekomendowane odpowiedzi

witam nie mogę w biosie podkręcić tego porcesora bo nie ma takiej zakładki w której by się zmieniało fsb płyty lub procka. Czy są inne sposoby na podkręcenie ??

Proszę o pomoc !!!!

Ps. Oznaczenie płyty:

Intel Corporation D815BN Desktop Board

Serial Number: IMBN11200110

BN81510A.86A.0001.P02.0009131738

I potrzebuje do tej płyty nowy bios.

Proszę o pomoc

Edytowane przez piotrc00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieciekawa sprawa... to jest płytka produkcji intela, a intelowi nie zależy na tym żeby można było sobie bezproblemowo podkrecać ich procki

chyba jedyne co ci pozostaje to:

1. pokochać

2. wymienic procka na szybszy

3. zmienić płyte (na asusa, abita) i krecić

Edytowane przez Ganeon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abit BX-133 Raid (chyba tak to bylo) tylko jak bedziesz kupowal uwazan na kondziorki, bo siakies slabe montowali (u mnie siadly i nie chcialo mi sie wymieniac). Jesli chodzi o tego Abita to jest to legenda. Chyba kazdy sie ze mna zgodzi. Polecam rowniez inna plytake Asus CUSL2 czy jakos tak. Kupilem ja po tym jak siadl mi Abit i jestem zadowolony. Plytka smiga juz rok bez problemu na drugim kompie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo asus cusl-2 :) z tegp co dobrze pamietam :) szalalem za tą plytą 166fsb wspierala... oh pamietam :)

edit: widze dexxterze ze jestesmy zgodni :)

1714670[/snapback]

tak to sa legenty s370. Lza w oku staje jak przypomne sobie jaki bylem zadowolony z abicika, a po tym jak abicik poszedl sie j... jestem zadowolony z tego Asusa. Dobra plytka. Teraz jak bede w domku to pomecze Celerona 1 Ghz i sprubuje cosik podkrecic. Ciekawe jak to bedzie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...