Thomekk Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) sciagnij i posluchaj co o tym sadzicie, mial ktos tez tak ??? pliczek mp3 zajmuje okolo 200kb Edytowane 22 Października 2005 przez Thomekk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ze jak niby :blink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 to idzie do działu "marzenia" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) mój kumpel też tak miał :) Edit: Tomek to ty? :lol: Edytowane 22 Października 2005 przez Garfield^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomekk Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Tak to Ja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Beka ;D Pamietaj o doladowaniu ... ;P Musisz powiedzieci swoim pra wnukom co by nie zapomnialy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ale ty poco mu to i tak w 2012 albo 2014 ma byc koniec siwata a konto mu sie skonczy za 136 lat [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 w ten sposób nie miałęm, ale miałem troszke inaczje. Po doładowaniu miałęm konto ujemne D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Kolega miał to samo. Ten błąd z iloscią dni był zaraz po zmianie z idei na orange. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 LOL. Kwestia tego, czy dane te nadal są w bazie i są zaakceptowane przez system.. Jeśli tak, to żyć i nie umierać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 no jak tak o tym bedziecie trabic to zaraz znajda ten blad i go usuna [; juz pewnie ktos z idei - orange zagladał na to forum i napewno czytał ten topic tak wiec wkrotce bedzie to naprawione i sie skonczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 A ja nie kminie zajawy :D Niestety u mnie jak sie słucha to jest dobrze do momentu kiedy kończy mówić o kasie a potem to jakiś bełkot O_o Niech ktoś mi napisze słowo w słowo co ona mówi ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 za 49 709 dni stracisz możliwość wykonywania połączeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Ja jak dołądowałem o 50zł to zamiat na 3 miechy to mam przedłużone na 5 (ERA)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...