Marcin_gps Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 No wlasnie czy sa na peceta jakies godne polecenia gry dotyczace DB oprocz Mugena i Bid for Power, bo te juz mam???? Wszelkie sugestie mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 tak naprawde nie ma chociash gralem w calkiem niezla ale zapomnialem nazwy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 no to niezle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 zobacz to http://www.dragonball.zibi.pl/gry/nj.zip i poszukaj dobrze a znajdziesz inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 jak masz emulator EPSXE to jest tam taka fajna gra na niego sam ją mam tylko jak to sie nazywało hmm.......Cholera kolega zabrał mi płyte z tą gra ja pie***** po co ja mu ją dawałem .Zaraz poszukam ci tej nazwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 mam tą nazwe fajna gierka 3d oczywiście oto nazwa . DBGT Final Bout tylko trzeba miec dobr.............A tam tobie lekko pujdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 dzieki za pomoc, a widzieliscie to nowa giere na PS2??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 no jasne że widziałem .Normalnie zaj***** super jak będzie to sobie ją kupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 No wlasnie czy sa na peceta jakies godne polecenia gry dotyczace DB oprocz Mugena i Bid for Power, bo te juz mam???? Wszelkie sugestie mile widziane Najlepszą w tej chwili jest Dragon Ball Z: Budokai na PS2. Wyszła parę dni temu. 23 postacie, każda może wykonać po 60 kombosów. A i grafikę ma znakomitą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 a masz PS2?, bo emulatora nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 nie lubie db, hentaii i wszystko co z nim zwiazane......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 nie lubie db, hentaii i wszystko co z nim zwiazane......... A ciebie nikt o zdanie nie pyta, jak nie lubisz DB to po kiego wala odpowiadasz na tego posta :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 no właśnie co sie czepiasz mogłeś sobie darować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Nikt nie grał w Quake 3 ; Bid for Power ? :) :) :) A tak powaznie to wg. mnie - Dragonball jest jak zestaw CPC w watercoolingu ;P Prędzej czy puzniej zaczyna nie wystarczac .. znam lepsze anime Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Nikt nie grał w Quake 3 ; Bid for Power ? :) :) :) A tak powaznie to wg. mnie - Dragonball jest jak zestaw CPC w watercoolingu ;P Prędzej czy puzniej zaczyna nie wystarczac .. znam lepsze anime No nie, nastepny sie czepia. Mi nie chodzi o rysunki tylko o fabule, ktora mnie bardzo wciagnela. Trzy razy ogladalem wszystki serie i mi sie nie nudzilo :D Przyznam,m ze inne anime robia wrazenie, ale fabula nie wciaga - Cowboy Beebop, czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 a ja lubie tylko db i nic innego mi sie nie podoba tylko i wyłącznie db a reszta na smietnik .Jeśli kogoś uraziałm to sory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 nie lubie db, hentaii i wszystko co z nim zwiazane......... A ciebie nikt o zdanie nie pyta, jak nie lubisz DB to po kiego wala odpowiadasz na tego posta :twisted: zeby miec wiecej postow nabitych :wink: :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 słyszeliście go zaraz tu powinno mu ze 100 postów uwalic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ja tam dragona tez lubie, chociaż anime Mononoke Hime (Ksiezniczka Mononoke) jest super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 No nie, nastepny sie czepia. Mi nie chodzi o rysunki tylko o fabule, ktora mnie bardzo wciagnela. Trzy razy ogladalem wszystki serie i mi sie nie nudzilo :D Przyznam,m ze inne anime robia wrazenie, ale fabula nie wciaga - Cowboy Beebop, czy jakos tak To jak oglądałeś tylko trzy serie, to znaczy, że nie oglądałeś wszystkiego. Bo do tego dochodzą jeszcze pojedyńcze filmy, których jest (nie pamiętam dokładnie) 11, albo 13. Dopiero po ich obejrzeniu, będziesz miał pełny obraz, bo one uzupełniają serię i rozwijają wiele wątków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Jak dla mnie to w DB to Brolly ROXX, jest na maxa <span style="color:red;">[ciach!]</span>ny, szkoda ze koniec 1 filmu o brollym byl taki <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy, nastepny byl super a biobrolly to taka chalaaaaaaaaaaa ze szok, powini cos innego wymyslic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 był twardy jak cholera nie .ale miał ciezki wypadek .Bliskie spodkanie 5 stopnia ze słońcem :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: (+kamehameha) :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Jak dla mnie to w DB to Brolly ROXX, jest na maxa <span style="color:red;">[ciach!]</span>ny, szkoda ze koniec 1 filmu o brollym byl taki <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy, nastepny byl super a biobrolly to taka chalaaaaaaaaaaa ze szok, powini cos innego wymyslic Masz świetą racje!!! Brolly był SpoX 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 był twardy jak cholera nie .ale miał ciezki wypadek .Bliskie spodkanie 5 stopnia ze słońcem :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: (+kamehameha) :twisted: :twisted: przylookaj ze brollyego to tylko lekko poranila ta kamehame ha, dopiero sloneczko go przypieklo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Broly rOx !! Moim zdaniem najciekawsza postac :P :P Biedaczyna mial taki uraz do GoKu :lol: Sorx , ale byly 3 czy 2 filmy z Brolym ? Ale jesli juz o fabule mówimy , to wydaje mi sie , ze po Cell saga nie wymyslono nic godnego uwagi.Wtedy to był juz Drag-On da ball :? To oczywiscie tylko moje zdanie . Zna ktos jakies aktywne polskie serwery BFP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 qrde jak tak dalej pojdzie to chyba bedzie mozna zalozyc fanklub Brolly'ego bo tez uwazam ze to jedna z ciekawszych postaci. co do gier o db to mnie najbardziej wciagnela gierka z super nintendo - dbz the legend of the super sayajin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 odkurze temat bo mi ise podoba :) jak uruchomic EPSXE bo za cholere nie idzie a najciekawsza postacia z DB jest Trunks I Goten :P a gry znajdziecie na ssjcenter.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 A widzieliście mod do half life o nazwie Earth Special Forces ? (nie wiem czy w tej nazwie błędu nie napisałem) Ogólnie jedna z lepszych gier o db na PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Zna ktos jakies adresy serwerow do Bid for Power i skad mozna pobrac postacie Trunksa Brolliego i Gotena:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Niedlugo ma wyjsc mod do Dooma 3 ;) Cos ala Bid For Power :] A co do najciekawszej postaci to byly nimi Vegetto, Gogetta i Broly :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...