Damianos_18 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Ale lipa miałem sterowniki 5.9 to wszystko ładnie chodziło do puki nie zainstalowałem 5.10 :( Problem polega na tym że się gry wieszają i musze resetowac kompa. Kombinuje z innym sterami i to samo w czym może byc problem bo ja już nie wiem. Prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armagedon66 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Witam.. Jeśli zmieniasz na inne sterowniki i dalej ci się zawiesza to nie szukaj problemu w sterach tylko, w czym innym. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianos_18 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 To od czego zacząc ? (mam grafe ATI Radeon 9600 128Mb - a tak wogule to Catalyst 5.10 obsługuje tą karte ?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) muj kumpel ma bardzo podobny problem ma radka X600pro(nie kręcony) i na wszystkich sterach nowszych niż 4.12 wywala mu VPU recover w niektórych grach LOL ,prubowałem mu pomóc ale nie wiem czym to może być spowodowane a na 4.12 wszystko chodzi OK nic nie wywala,co to może być? a co do problemu to zainstaluj znów 5.9 Edytowane 23 Października 2005 przez mendezX700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 po prostu wyłacz vpu rec i tyle :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianos_18 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Niestety mimo przeinstalowania win dalej to samo vpu nic nie dało zmiana sterów też podejrzewam że coś z grafą jest, (eh mogłem brać GeForca :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 LOl,to kup sobie GejForca,i zoabcz jakie tam masz problemy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...