nazir123 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Zapraszam wszystkich do oglądania fotek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 A tutaj relacja z drugiego dnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tau Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Zachecam do zamieszczania tutaj linkow do innych relacji oraz wrzucania wlasnych zdjec oraz filmikow. Ja dodaje relacje na Dzikie.NET dzien PIERWSZY i DRUGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Dokładnie - im więcej zdjęć tym ludzie, którzy nie mogli przyjechać będą mięli lepszy pogląd na to co się działo. A powiem, że moim zdaniem jak na pierwsze targi organizowane w Kraku impreza była całkiem udana. Jasne - były pewne niedociągnięcia i problemy ale liczy się całokształt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 podobno pod koniec 2 dnia rozdawali wszystko wszystkim. Chcesz dostać 2smyczki to musisz wziaść calą paczke PC komputer ;p gdyby nie to ze na targi zdązylem dopiero na 14 tez bym z budą przyjechal ;/ Ale spoko ,szkoda ze w tym roku to ostatnia taka imprezka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 za rok też będzie? też bedą rozdawać różne różności za free?? :> bede miał prawko to wpadam! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 A ja jestem tylko na jednym zdjęciu :/ Kto zgadnie gdzie ;) Kilka moich zdjęć: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) a ja zapraszam do relacji TUTAJ Edytowane 26 Października 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 aaa i znów błąd w relacji z targów :) Tym razem błąd na FutureLabs.pl Revoltec nie był wystawcą, tylko marką produktów. Wielkie stoisko z logiem Revolteca było dystrybutora sprzętu komputerowego Listan Poland. Listan Poland jest właścicielem marki Revoltec, Be Quiet, Cyber Snipa i 3R System. Dostarcza jeszcze na Polske sprzęt takich marek jak Zalman, AeroCool, Artic-Cooling, Newance i I-Rocks. Wszyscy jednak o tym nie wiedzą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tau Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Podobno w Polsacie byla jakas relacja z targow. Ma ktos to moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Mam tylko z TVP 3 Kraków. Link poniżej, widać mnie nawet przez chwile :) http://targi.pc-tuning.pl/content/tvp3_byq_pcp.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slickeer Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) Fotorelacja - dzień 1 - MODDING.PL Edytowane 26 Października 2005 przez slickeer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...