syty Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Witam wszystkich mam problem z komputerem jak podlacze dysk sata to mi sie restartuje a jak odlacze i jade na zwyklym dysku to jest oki wszystko sie zaczelo od tego ze go podkrecilem bo wczesniej dysk sata dzialal normalnie i watpie ze to dysk mysle ze to moze byc plyta prosze o rade moj sprzet to celeron D330 2.66 ghz i plyta asrock p4vt8+ Edytowane 22 Października 2005 przez syty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syty Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Czy jest tu ktos kto mi pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 twoja plyta przy podkrecani nieblokuje czestotliwosci agp/pci/ide. jesli masz taka funkcje to zablokuj a jesli nie to niestety musisz sobie dac narazie spokuj z podkrecaniem bo syfna plyta na to niepozwala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syty Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ale teraz nawet jak nie mam podkrecone to mi sata nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 albo masz recznie ustawiane te czestotliwosci albo spaliles kanał sata albo dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Regulamin forum Tweak.pl KAŻDORAZOWE, CZYNNE SKORZYSTANIE Z FORUM OZNACZA AKCEPTACJĘ TEGO REGULAMINU. II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: (...) 6. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Źródło http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules Taka ignorancja już mocno denerwuje. 15 minut na zmiane tytułu tematu, albo wywalam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syty Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 jak podlacze sate to mi w biosie go wykrywa ale jak juz sie loguje do windowsa to sie restartuje mam nadzieje ze to plyta acha jeszcze jedno jak go podkrece i nie mam saty podlaczonej to jest podobny efekt.ale kiedys tam jak nie mialem saty i mialem podkrecone go na 3.2 to bylo wszystko wporzo tylko ze mialem ten zwykly boxowy wentylator i zrezygnowalem z podkrecania pare dni temu kupilem sate i wszystko bylo dobrze dzisiaj kupilem sobie dobry coolerek i go podkrecilem no i wiecie co sie stalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Też tak teraz miałem. Przy podkręconym procku (na płycie DFI, więc blokada PCI/AGP jest, co w sumie nie wiem co ma tutaj do rzeczy) system mi się wieszał przy formatowaniu dysku S-ATA. Po przywróceniu fabrycznych ustawień problem zniknął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...