Marek322 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) :D witam oto moja obudowa !! czy mam coś jeszcze poleprzyć ?? fotki niezbyt pięknerobione telefonem siemens c65 :D:D Acha i co powiecie o moim modinngu ?? Edytowane 22 Października 2005 przez piotrc00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 :D witam oto moja obudowa !! czy mam coś jeszcze poleprzyć ?? fotki niezbyt pięknerobione telefonem siemens c65 :D:D 1713752[/snapback] gdzie te fotki ?? bo widze ino jedną.... na której nic nie widze :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 gdzie te fotki ?? bo widze ino jedną.... na której nic nie widze :mur: 1713755[/snapback] Sorki ale taka jakość aparatu :(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Sorki ale taka jakość aparatu :(:( 1713767[/snapback] dodałem drugą fotkę :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 A co "zmodowałeś" ?? Mógłbyś napisać :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Jakosc "moda" (?) taka sama jak zdjec ;) pozdrawiam Edytowane 22 Października 2005 przez SlowsilveR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Jakos "moda" (?) taka sama jak zdjec ;) pozdrawiam 1713782[/snapback] dodałem katody zielone i niebieskie i kilka świecących wiatraków i diody na ścnianie :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) No to rewelacyjny modding ! Musiales sie niezle napracowac podlaczajac wentyl i katody do pradu. Ja tez mam zmodowany komputer bo mam jeden wentyl z niebieskimi diodami. A i jeszcze mam sciagniety bok obudowy - mysle ze to tez jest niezly mod. Ale jestem z siebie dumny ... Edytowane 22 Października 2005 przez Jawor_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 a ja w ogóle nie modowałem obudowy i to jest zajefajny mod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Wiedziałem że Cie pojadą.. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 dodałem katody zielone i niebieskie i kilka świecących wiatraków i diody na ścnianie :D:D:D 1713788[/snapback] chociaz bys porzadek z kablami zrobil :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziken Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 dobra poprostu upadlem ... czytam sobie od jakiegos czasu ( 5-6 miechow ) to forum i widze ze prawdziwy moding budy / kompa mial tu miejsce ostatni raz jakies 2-3 strony temu boze kochany co sie dzieje Oo coraz wiecej widze modow ala te z tej ruskiej strony pare topicow nizej Oo katodka , okno ( ostatnio dawane w standardzie w kazdej budzie ) i wiatrak z diodka Oo no i standardowy burdel w kablach zakladam ze autor topicu / "moda" ma 12-15 lat i chcial sie pochwalic no to to jest do ciebie synku ... TO NIE JEST MOD KOMPA TO JEST ZAMONTOWANIE NOWYCH CZESCI KUPIONYCH W SKLEPIE !!!!! czytaj ... jak bys kupil nowy dysk / cdrom / flopa tez bys zalozyl nowy topic na forum ? na tym wlasnie polega twoj mod .... jesli ktoremus z adminow nie podoba sie moja wypowiedz prosze o pw a ja zmienei / usune ... pozdro o oby nigdy wiecej takich "modow" albo zrobicie tym dzieciom osobny topic i tam wzucajcie caly ten chlam pozdro raz jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 dobra poprostu upadlem ... czytam sobie od jakiegos czasu ( 5-6 miechow ) to forum i widze ze prawdziwy moding budy / kompa mial tu miejsce ostatni raz jakies 2-3 strony temu boze kochany co sie dzieje Oo coraz wiecej widze modow ala te z tej ruskiej strony pare topicow nizej Oo katodka , okno ( ostatnio dawane w standardzie w kazdej budzie ) i wiatrak z diodka Oo no i standardowy burdel w kablach zakladam ze autor topicu / "moda" ma 12-15 lat i chcial sie pochwalic no to to jest do ciebie synku ... TO NIE JEST MOD KOMPA TO JEST ZAMONTOWANIE NOWYCH CZESCI KUPIONYCH W SKLEPIE !!!!! czytaj ... jak bys kupil nowy dysk / cdrom / flopa tez bys zalozyl nowy topic na forum ? na tym wlasnie polega twoj mod .... jesli ktoremus z adminow nie podoba sie moja wypowiedz prosze o pw a ja zmienei / usune ... pozdro o oby nigdy wiecej takich "modow" albo zrobicie tym dzieciom osobny topic i tam wzucajcie caly ten chlam pozdro raz jeszcze 1713888[/snapback] behehehe śmieszni jesteście ale z was można jazdy robić :D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D PS Mam 16 lat prawie 17 hehehehehehe :P:P:P:P:P:P:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) sam z siebie jazde robisz to juz moj nizmodowany chieftec jest bardziej zmodowany od twojej budy Edytowane 23 Października 2005 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) piotrc00 - ja wiem co mozesz polepRZyc; swoja wiedze ortograficzna a to co zrobiles w kompie to dodanie kilku swiecidelek i nic poza tym = temat do kasacji imho rownie dobrze ludzie mogliby dawac fotki kompa w modyfikacjach z nowym dyskiem twardym i chwalic sie ze zmodowali kompa :lol: Edytowane 23 Października 2005 przez Radek_BVB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYLO Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 A może by tak usuwać takie tematy albo przenosić do innego działu (jakiego? trash? ;)). Człowiek później przegląda forum, szuka inspiracji, a tutaj co drugi "mod" = fabryczne okno w brzydkiej obudowie + katoda + wentylator :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) Ehhh kolejny uzytkownik, ktory niedawno dolaczyl na forum, zoabczyl jak to na Tweaku, w Modyfikacjach ludzie naprawde ladne robia mody, a ten se kupil na allegro za 40 zeta katody + wentyle swiecidelka, i oryginalna obudowe z szyba "zmodowal". Tak naprawde gratuluje swietna choinka, ale mod fantastyczny: dodałem katody zielone i niebieskie i kilka świecących wiatraków i diody na ścnianie :D:D:D 1713788[/snapback] piekny mod czyz nie :?: Poczytaj w Modyfikacjach i dowiedz sie co oznacza slowo MOD... Edytowane 23 Października 2005 przez M@Ly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 powinien byc limit dla początkujacych... na założenie tematu po napisaniu 100 postów i minimum 3miesięcy obecnosci na tweaku :D imho ta buda tak wyglada na sklepowych półkach.. Modowanie nie polega na kupieniu gotowych zmodowanych obudów .. w ten sposób jedynie chwalisz się swoim kompem który troche rózni się od szarej skrzynki.. ale to wszystko.. Twoja buda ma 0 smaku.. brak wyczucia... zwykłe okno ze światełkami w różnych kolorach.. tandeta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 To oże jest i mod ale niedaje takiej satysfakcji ja zrobiona od podstaw buda! Jeśli chc4ecie zobaczyć prawdziwy i najleprzy MOD to macie linka LINK :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...