Skocz do zawartości
Marek322

Oto Moja Obudowa ! :d

Rekomendowane odpowiedzi

No to rewelacyjny modding !

Musiales sie niezle napracowac podlaczajac wentyl i katody do pradu.

Ja tez mam zmodowany komputer bo mam jeden wentyl z niebieskimi diodami.

A i jeszcze mam sciagniety bok obudowy - mysle ze to tez jest niezly mod.

Ale jestem z siebie dumny ...

Edytowane przez Jawor_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra poprostu upadlem ... czytam sobie od jakiegos czasu ( 5-6 miechow ) to forum i widze ze prawdziwy moding budy / kompa mial tu miejsce ostatni raz jakies 2-3 strony temu boze kochany co sie dzieje Oo coraz wiecej widze modow ala te z tej ruskiej strony pare topicow nizej Oo katodka , okno ( ostatnio dawane w standardzie w kazdej budzie ) i wiatrak z diodka Oo no i standardowy burdel w kablach zakladam ze autor topicu / "moda" ma 12-15 lat i chcial sie pochwalic no to to jest do ciebie synku ... TO NIE JEST MOD KOMPA TO JEST ZAMONTOWANIE NOWYCH CZESCI KUPIONYCH W SKLEPIE !!!!! czytaj ... jak bys kupil nowy dysk / cdrom / flopa tez bys zalozyl nowy topic na forum ? na tym wlasnie polega twoj mod .... jesli ktoremus z adminow nie podoba sie moja wypowiedz prosze o pw a ja zmienei / usune ... pozdro o oby nigdy wiecej takich "modow" albo zrobicie tym dzieciom osobny topic i tam wzucajcie caly ten chlam pozdro raz jeszcze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra poprostu upadlem ... czytam sobie od jakiegos czasu ( 5-6 miechow ) to forum i widze ze prawdziwy moding budy / kompa mial tu miejsce ostatni raz jakies 2-3 strony temu boze kochany co sie dzieje Oo coraz wiecej widze modow ala te z tej ruskiej strony pare topicow nizej Oo katodka ,  okno ( ostatnio dawane w standardzie w kazdej budzie ) i wiatrak z diodka Oo no i standardowy burdel w kablach zakladam ze autor topicu / "moda" ma 12-15 lat i chcial sie pochwalic no to to jest do ciebie synku ... TO NIE JEST MOD KOMPA TO JEST ZAMONTOWANIE NOWYCH CZESCI KUPIONYCH W SKLEPIE !!!!!  czytaj ... jak bys kupil nowy dysk / cdrom / flopa tez bys zalozyl nowy topic na forum ? na tym wlasnie polega twoj mod .... jesli ktoremus z adminow nie podoba sie moja wypowiedz prosze o pw a ja zmienei / usune ... pozdro o oby nigdy wiecej takich "modow" albo zrobicie tym dzieciom osobny topic i tam wzucajcie caly ten chlam pozdro raz jeszcze

1713888[/snapback]

behehehe śmieszni jesteście ale z was można jazdy robić :D:D:D:D:D

:D:D:D:D:D:D

:D:D:D:D:D:D

PS

Mam 16 lat prawie 17 hehehehehehe

:P:P:P:P:P:P:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piotrc00 - ja wiem co mozesz polepRZyc; swoja wiedze ortograficzna

a to co zrobiles w kompie to dodanie kilku swiecidelek i nic poza tym = temat do kasacji imho

rownie dobrze ludzie mogliby dawac fotki kompa w modyfikacjach z nowym dyskiem twardym i chwalic sie ze zmodowali kompa :lol:

Edytowane przez Radek_BVB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhh kolejny uzytkownik, ktory niedawno dolaczyl na forum, zoabczyl jak to na Tweaku, w Modyfikacjach ludzie naprawde ladne robia mody, a ten se kupil na allegro za 40 zeta katody + wentyle swiecidelka, i oryginalna obudowe z szyba "zmodowal". Tak naprawde gratuluje swietna choinka, ale mod fantastyczny:

dodałem katody zielone i niebieskie i kilka świecących wiatraków i diody na ścnianie :D:D:D

1713788[/snapback]

piekny mod czyz nie :?: Poczytaj w Modyfikacjach i dowiedz sie co oznacza slowo MOD... Edytowane przez M@Ly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powinien byc limit dla początkujacych... na założenie tematu po napisaniu 100 postów i minimum 3miesięcy obecnosci na tweaku :D

imho ta buda tak wyglada na sklepowych półkach.. Modowanie nie polega na kupieniu gotowych zmodowanych obudów .. w ten sposób jedynie chwalisz się swoim kompem który troche rózni się od szarej skrzynki.. ale to wszystko..

Twoja buda ma 0 smaku.. brak wyczucia... zwykłe okno ze światełkami w różnych kolorach.. tandeta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...