Algier Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) zakupiłem wczoraj dysk UATA100 seagate 250GB Podłączyłem go jako slave do taśmy z dyskiem wd800jb. Wszystko pięknie działało, podzieliłem i sformatowałem nowy dysk, przekopiiowałem trochę danych i wszystko cacy. Po pierwszym resecie kompa już nie było tak różowo. Windows nie chciał się podnieść wyskakuje jakiś komunikat o konflikcie dysków! Kiedy podłączam dysk do osobnej taśmy wszystko działa. Nie wiecie jaka może być przyczyna tego, iż te 2 dyski nie chcą ze sobą pracować na 1 taśmie??? system winXP Edytowane 22 Października 2005 przez Algier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) pomogło ustawienie zworek w obu dyskach na "select cable" Edytowane 23 Października 2005 przez Algier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...