jwgoral Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Mam problem z podlaczeniem dysku zewnetrznego na USB 2.0 do laptopa. Komp posiada USB 2.0. Po podlaczeniu w device manager pod disk drives mam widoczny swoj dysk i USB 2.0 storage device USB device. NIE WIDAC DYSKU TYLKO TEN NAPIS. Moze ktos wie co to moze byc?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enone Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 ustaw dysk na master, powinno pomoc pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwgoral Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Mam problem z podlaczeniem dysku zewnetrznego na USB 2.0 do laptopa. Komp posiada USB 2.0. Po podlaczeniu w device manager pod disk drives mam widoczny swoj dysk i USB 2.0 storage device USB device. NIE WIDAC DYSKU TYLKO TEN NAPIS. Moze ktos wie co to moze byc?? :mur: 1713776[/snapback] no wlasnie ustawilem go na master i tak wlasnie sie dzieje :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...