Demo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 byla sobie karta Gainward gf3 ti200 gs 64 ddr. dostalem ja po tym, jak qmpel ulamal kondensator ( C byl przylutowany ). Karta dzialala raz normalnie, a raz wyskakiwaly krzaczki ale tylko w 3D, i tylko w nowszych grach ( np w rollcage czy death carz all ok ).wymienilem C i sprawa sie powtaraz. Ma ktos jakis pomysl co dalej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 a jaki masz zasilacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 I gupie pytanie Kondenstaor masz dobry sprawa next :-) najlepszym rozwiaznamie bylo by kupienie takeij samej uszkodzonej karty i przelutowanie orginalnego :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 rozwazalem kwestie zasilacza...na dobra sprawe nie wiem jaki mam (nigdy nie bylo po3by sprawdzac).Ale na tym configu co mam ( Abit BE6, cielak 566/850, 256 ram, cd teacx40,cdrw Sanyo x12,sb live, realtek 8139 ) nigdy nie bylo problemu.A mialem u siebie rozne karty, w tym radka 8500, creative annihilator ( a ten byl pradozerny ) i nigdy nie bylo problemu wiec chyba nie to...jeslijednak zasilacz, czy odlaczenie nagrywy i cd w ramach testu bedzie wystarczajace by miec pewnosc odciazonego zasilacza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 heh, sorry ale te gainwardy nie leza na smietniq :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 a nie masz przypadkiem directx 8.1? bo u mnie jak mialem winde to na tej karcie po zainstalowaniu dx8.1 zawsze krzaczylo w D3D. Innym to sie nie dzialo zreszta mi tez nie na innych kartach. Na gaiwardzie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 no mam 8.1 ale przeciez nie wrzuce 8.0 bo giery nie pojda ( np taki war III ) jest jakas alternatywa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ja wpakowalem dx9.0beta ale po jakims czasie uplynol czas probny i teraz sie pluje co chwile o uaktualnienie. nie wiem co ci podpowiedziec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 slyszalem ze z 9 beta sa inne jaja a usunac cholerstwo ciezko...moze jeszcze jakies advice'y ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 sciagnij directx 8.1b a nastepnie latke na to directplay 8.2 http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=en Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 zasysam,zainstaluje,jutro raport z poczynionych dzialan.GREAT TX wszystkim ktorzy przyczynili sie do (mam nadzieje) jutrzejszego zwyciestwa nad zlosliwoscia rzeczy martwych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Coś z tymi Gainwardami kiepsko mój koleś sobie niedawno taką kupił i od razu była walnięta a potem czekał z 3 tygodnie ąz mu drugą przysłali :D I takie pytanko może masz za bardzo podkręconą tą karte :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demo Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 nie krecona(a nawet jak krece nie ma to wplywu na krzaczki ). wrzucilem tego 8.1b,ale ten update sie nie instaluje.po prostu nic sie nie dzieje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Mi też odpadł kondensator - jak przykręcałem nowe chłodzenie.... Stwierdziłem, że to jakiś filtrujący i nie będzie miał wiekszego wpływu na działanie karty - nie pomylilem się. Karta działa nadal idealnie. (GF3ti200 128MB GS Jumbo _ najdłuższa nazwa na swiecie ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...