Derek Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Witam Mam następujący problem. Zamontowałem do mojego kompa radeona 9200se. Podczas gdy próbuje zainstalować sterwoniki to wyskakuje taki lub podobny błąd: Setup Was unable to complete the installation. Try setup tour disaply adapter with a standart VGA driver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 miałem to przy radeonie 9200 se przy sterownikach DNA drivers sciagnij oficjalne ze strony ati i powinno chulać wszystko pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Ja proponuje ci zainstalować taki programik do dokłębnego czyszczenia sterów mam na dysku daj maila to ci wyśle.Odpalasz ten programik czyścisz stare stery i tak jak napisał kolega wyżej.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derek Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Ja proponuje ci zainstalować taki programik do dokłębnego czyszczenia sterów mam na dysku daj maila to ci wyśle.Odpalasz ten programik czyścisz stare stery i tak jak napisał kolega wyżej.:) 1714477[/snapback] Dzięki chłopaki ale już sam doszłem. Wielkie dzięki pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...