deeejot Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Nie wiem czy mozna zadawac takie pytania na tym dziale forum ale zaryzukuje bo warto ! Wiec chcialem zapytac was jak sie odbiera animacje wyslane z danej strony internetowej.Posiadam tą nieszczesna nokie 3330 i postanowilem wydac to kilka zl i wyslac sobie animacje wyslalem i nie wiem oco biega z tymi zakladkami itp idt czy ktos moglby mi pomoc i napisac instrukcje jak to cacko umiescic w noki 3330 ? WIELKIE DZIEKI !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Możliwe jest umieszczenie tylko za pomocą zakładki!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Wiem ze za pomoca zakladki ale co dalej jak zapisze zakladke chcialbym wiedziec od "a" do "z" co i jak i dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ludzie co jest nikt nie ma z was noki 3330 ? tylko ja ja mam ???? łeeeeee ja niechce byc sam na swiece z nokia 3330 :) :( :( :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Weź sie na Oślą ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 idz na strone o komorkach. www.fkn.pl tam jest forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Byletm tam i nikt mi nie odpowiedzial :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Byletm tam i nikt mi nie odpowiedzial :(To zajrzyj na http://gsm.div.pl/forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 poszukaj postu o siemensie sl45i jest ich kilka, tam marco podawał adres b. dobrego forum o komórach, niestety teraz nie pamiętam a nie klepie ze swojego kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...