Skocz do zawartości
endziork

Gf 6800 Ultra Agp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam takie pytanie: Ceny karty z serii 6800 sa nawet dobre, ale... ceny GF 6800 Ultra to juz kompletna przesada(chodzi mi tu o karty na AGP). Winfasta 6800 mozna miec za ok 800zl, 6800GT za 1100... ale najtansza ultra kosztuje ok 2000 zl! Przeciez to tylko pokrecny 6800GT. Czy sa u nas jakies sklepy gdzie sa 6800 Ultra AGP w rozsadnej cenie, ok 1200 zl? Czy tak slabo sie sprzedaja, ze ceny musza byc takie z kosmosu?

Aha, ajakiej firmy 6800 Ultra sa dobre?

Slyszalem ponoc o fimie PoV, ktora jest ponoc dobra...

KTO ZNAJDZIE NAJTANIEJ 6800 ULTRA NA AGP(poda linka do sklepu) ten dostanie niespodzianke :)

Edytowane przez endziork

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A po co Ci ultra?? Nie lepiej wziac gt?? Dobra nie moj interes :oops:

Z kartami na agp jest taki problem ze ich ceny sa nieporownywalnie wyzsze niz odpowiednikow na pci-e,no i niestety jak chcesz super wydajna karte na agp musisz zaplacic i to duzo :cry: Imho nie ma sensu wydawac na grafe agp takiego siana ale ok,co do ultra to o cenie ok.1200zl na agp mozesz pomazyc... ja nawet napotkalem problem przy zakupie z dostaniem wersji gt na agp za 1200zl ( nie mowie o sklepach w necie) :wink: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecierz niespodzianka to niespodzianka ;) A co do 6800ultra to raczej nie dostaniesz jej w takiej cenie :( lepiej kup jakiegoś 6800gt lub przejdź na pci-e.

1714481[/snapback]

No właśnie dlaczego wszyscy chcą przepłacać za wersję Ultra skoro sporo tniej można nabyć GT którego można bezstresowo podkręcić do wersji Ultra i nawet więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawily sie w komputroniku, cos kolo 1099zl kosztuje, ale imho nie oplaca sie, lepiej doplacic do 7800gs, ale to moje zdanie jak juz wczesniej napisalem.

teoretycznie 7800gs w standardzie jest ciut slabszy, ale ma lepsze pamieci i podobno oc rdzenia na 7800gs (czestotliwosc) jest nieosiagalna dla kart z serii 6xxx (chodzi mi o czestotliwosci na poziomie >470 na rdzeniu). Pewny tego jednak nie jestem, wiec glowy sobie nie dam uciac.

Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość =H2o=Destroyer[PL]

Heh człowieku nie znajdziesz 6800 Ultra na AGP w dobrej cenie,ja byłem na etapie poszukiwania takiej oto karty od ok.2 tygodni i nigdzie nie znalazłem wieć ostatecznie dałem sobie spokój i jutro będę miał 6800GS na pci-e,po podkreceniu mamy wydajnosc 6800Ultra a kupisz juz za ok 770zl(ja mam za 700) wiec nie porownywalnie taniej od 6800Ultra na agp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz tu linka http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16296 1200zl

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16296

1200zl

dodam jeszcze ze posiadam te karte od miesiaca i powiem wam ze ma tylko 800 punktow w 3dmark 03 mniej niz jakas duzo drozsza firmowa wynik to 12000

Edytowane przez LUQS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi