Cin66666 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Witam mam do wszystkich wielka prosbe odnosnie Pamieci samsunga 1Gb DDR 2100 CL2,5(prawdopodobnie ECC) posiadam plyte ASUS A7N8X po włozeniu z 256MB okazuje sie system jej niewidzi, natomiast programy np AIDA32 itp widza ta kosć. Jesli wloze ja jako jedyna słysze jedynie niemiłe krutkie dzwieki:) Zaznaczam ze pamiec kupiłem uzwyana lecz goscio sie zapiera ze jest na 100 sprawna. Czy jest mozliwosc ze płyta niewidzi lub cos takiego. Prosze o jakies rady i to jesli mozna jak najszybciej. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Zakładam że masz system minimum 2000/XP. Coś mi się wydaje że kość jest zepsuta skoro płyta piszczy kiedy się ją zainstaluje. Sprawdź na innej płycie lub weź inną kość 1 GB na test. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cin66666 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Wszystko sie zgadza lecz człowiek od ktorego kupiłem zgodził sie na to ze jutro oddaje kosc do testow do sklepu i jesli bedzie wszystko OK to zostaje jesli nie to wysyłam mu spowrotem. A wiec niewydaje mi sie ze goscio oszukuje. A pozatym programy ja widza i niezawiesza ani niema nic dziwnego jesli ja włoze z inna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Sprawdziłeś dokładnie choćby w manualu od płyty głównej czy płytka obsługuje takie pamięci?? Na moje oko kość jest uszkodzona skoro komp piszczy (daje znać że coś jest nietak) jak przetestujesz daj znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...