niewiedzący Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Co można zrobic zeby wypalało te płytki ... wszystkie inne wypala a te qrwa nie chce ... kto pomoże ?? z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Moze zmiana firmware na najnowszy pomoze. Sproboj zaaktualizowac. na stronie producenta znajdziesz odpowiednie narzedzie do tego. Przeczytaj dokladnie instrukcje przezd flashowaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niewiedzący Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 zrobiłem upgrade biosu ... i dalej nic ... grr - kolega ma taką samą nagrywarke i ma to samo... pytałem w sklepie .. powiedzieli ze o uznaniu gwarancji w takim wypadku moge se pomarzyć .... co moge zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Zdarza sie. Ja bym na twoim miejscu nie przejmowal sie tym tylko zmienil nosnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...