Vanaloon Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Witam, mam kilka zasadniczych problemów, i jak mam nadzieję znajdziecie chwilkę by odpowiedzieć na moje niemądre pytania =D - Jak sprawdzić czy dany Karta Graficzna, bądź inne komponenty są kompatybilne z naszą płytą główną, czy zależy to od jakiś standardów, technologii, modelu. Dodam że chodzi tu o płytę główną U8768, VIAP4X266E. - Co sądzicie o karcie Graf. Geforce 5600 i jak sprawdza się ona w przypadku gier, a może lepiej zdecydować się na inną podobną lub bardziej zaawansowaną jakościowo pozycję... czy owa karta jest kompatybilna z wyżej wymienioną płytą główną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qret Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 jesli chodzi o zgodnosc, to sa standardy, takie jak agp pci express itd, jesli kupujesz plyte glowna z agp to nie ma opcji, zeby k. graficzna pod agp nie dzialala :D jesli np kupujesz dysk, to w tym przypadku istnieja praktycznie tylko 2 standardy, ata i serial ata (scsi nie licze ;P) :) i tak samo jesli kupujesz plyte glowna z sata, to dysk sata to tez na bank bedzie dzialal :D co do gf5600 to moja siostra ma kompa z nia nie jest to najnowsza technologia ale z tego co pamietam to nfsu 2 dawa rade :D mysle ze nie jest ona zla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanaloon Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Dzięki za pomoc, widzę ze utworzyły się dwa tematy, przy pierwszej próbie umieszczenia posta na forum, ta nie powiodła się i porposzony zostałem by spróbować jeszcze raz... no a po jakimś czasie jak widać jednak post umieszczony został, przepraszam za przypadkowe śmiecenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 juz lepiej kup radeona 9550 albo 9600 bo ten geforce 5600 to syf jakich malo sam niewiem czemu kupilem geforca 5200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanaloon Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 No właśnie chyba się zdecyduję na tego Radeona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...