Nieobeznany Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 no chciałem zrobić se takie cudo ale nie mam silikonu więc pomyślałem że zrobie z dętki przecież to też guma czy to by działało? a wentyl mam nowy i jak odkręce go od radiatora to strace gwarancję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) ... Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez SZUK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieobeznany Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 no dobra dzięki ale co z tą dętką będzie działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 ja bym jednak kupil sylikon bezbarwny za slownie TRZY ZLOTE POLSKIE i nie bawil sie z detkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...