Xenon_ Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 z cyklu: profesjonalne chlodzenie 8) http://benchmark.pl/obrazki/12_2002/motaz_colera4.html http://benchmark.pl/obrazki/10_2002/montaz.jpg http://benchmark.pl/obrazki/11_2002/motaz_colera2.html http://benchmark.pl/obrazki/11_2002/motaz_colera3.html Pewnie wiekszosc z was juz to widziała ale co tam ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ja nie widzialem kqrde chyab musze kupic wicej silvera :P bo mam za malo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Smiejscie smiejcie. A ja widziałem podobnie upacianego durona. Biednego ubrudzili w serwisie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ja tez nie widzialem.. i nrmalnie LOLx10 glupota/nieumiejetnosc ludzka niezna granic.. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Dobre, dobre. A z pastą, to ja też raz przegiąłem, ale w dugą stronę - dawno temu wytarłem pastę z procka i radiatora i tak założyłem - ale to był P120 - zastanawiałem sie wtedy kto tak mógł zapaćkac procesor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Moj athlon wrócł z taka iloscia pasty z sevisu zebu sie nie ukruszył podczas zakładania coolera. Panowie nie ufali ze coper shim działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 nie ma to jak fachowy serwis ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Boże i gdzie takie debile się rodzą ;) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Qrde niezłe :D. Dałem to takiemu kolesiowi co składa kompy - niech się chłopak uczy!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Qrde niezłe :D. Dałem to takiemu kolesiowi co składa kompy - niech się chłopak uczy!! ;) Lepiej poźno nish wcale :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Patent z żyłką już gdzieś widziałem i nadal mnie zachwyca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ŁOŁ! Ale LOL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ciekawe czy ten amd przeżył pod taką ilością pasty, chyba biedak się udusił ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 fajny izolator :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ogolnie ROTFL :lol: :lol: :lol: "Obcy" sa wsrod nas 8O :? :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 8O brawo serwis - proponuje przyznawac za takie "osiagniecia" nagrody Jobla, ktos ma jaies propozycje odnosnie wygladu statuletki :P 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ja mam. Nagroda powinna wyglondac tak. Totalnie upackany proc w pascie potem wlozony do kompa bez coolera i wlonczony. Po jakichs 30 sek bylaby fajna przypalona grzanka. A potem dorobic jakas podstaweczke i gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ciekawe czy ten amd przeżył pod taką ilością pasty, chyba biedak się udusił ;-) Duron co był upaćkany przeżył. Kolega 30min go czyścił szczoteczką do zębów... 8) Pasta srebrna na mostkach to nie jest dobry pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Przypalanie pasty w modzie. Może ktoś w ten sposób otrzyma z 75% 100% srebra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ciekawe czy ten amd przeżył pod taką ilością pasty, chyba biedak się udusił ;-) Duron co był upaćkany przeżył. Kolega 30min go czyścił szczoteczką do zębów... 8) Pasta srebrna na mostkach to nie jest dobry pomysł. Moj przezył i nawet temperatura była nie zawysoka. A z ta pasta na mostkach to tylko lgenda bo ona nie przewodzi pradu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Nie zachichotajta się...ale mam na żylkę naciągniętego coolera na grafie bo sie odlepiał :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 He przetestuje dzis czy przewodzi prad. Sprawdze to miernikiem i dam znac. Ale raczej napewno przewodzi. W koncu to srebro no nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 PODOBNO AS3 przewodzi bo ma 9x,x % srebra :twisted: A inne nie przewodzą a nawet to tylko srebro gdyż sylikon jest izobatorem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz4r4k Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 buehehehehe :D I wlasnie dlatego sam sobie kompa wolalem zlozyc :) Jak to bylo..."jak cos ma byc zrobione dobrze to najlepiej zrob to samemu" Qrde skad oni biora tych serwisantow??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ogolnie ROTFL :lol: :lol: :lol: "Obcy" sa wsrod nas 8O :? :x No, ale ja tak nie robie... :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ogolnie ROTFL :lol: :lol: :lol: "Obcy" sa wsrod nas 8O :? :x No, ale ja tak nie robie... :-D hehe :]]] chyba Reed nie pomyslal o tobie ;) ale z tym ze sa wsrod nas to ma racje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zawodowstwo :wink: ci ludzie co to zkładali powinni zostać zcięci, no i te kable splątane w węzeł buhahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 He przetestuje dzis czy przewodzi prad. Sprawdze to miernikiem i dam znac. Ale raczej napewno przewodzi. W koncu to srebro no nie. Błąd! Większość producentów nie dodaje do pasty srebra, tylko jakiś związek (na 90% jestem pewien ze to odpad przy przetapianiu). W każdym razie taen związek nie przewodzi prądu. Ci co dodają czyste srebro mają jakieś inne sposoby. A z miernikiem się nie trudź - już to robiłem. I nie trafiłem na pastę któraby przewodziła (ale AS3 nie sprawdzałem). Aha! Pasta na mostkach to zły pomysł, ze względu na to że tworzy się pojemność (tak jak w kondensatorze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Co byscie powiedzieli na kanapke z bloczkow CPC i kotleta schabowego panierowanego w arctic silver 3 (mniam) .. 8) mac duuls wymięka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 najlepsze byly jaja jak gosc sciagnal orba razem z jadrem od durona/athlona juz nie pamietam :mrgreen: to musialo bolec :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...