war3 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Witam mam radka 9800pro mediona.. karta ma uwalony rdzeń. bardzo proszę o polecenie mi jakiegoś dobrego serwisu, który wymieniłby ten rdzeń - reszta jest na 100% ok. p.s. najlepiej z Warszawy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 jak uwaliłeś rdzeń ? miałem qpować tego mediona ale qpiłem 9700 PRO medion (jakaś dziwna firma :/) niby MSI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 wątpie czy ci ktos wymieni rdzeń a juz napewno wątpie wto czy takie cos sie opłaca ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 wymienic wymienia byly takie przypadki ale licz na 200 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 wiem, że to kosztuje 2 stówki :/ ale skoro dalem za nia 500zł to wole wydac jeszcze 200 niż być w sumie w plecy 500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 heh no w sumie tak :/ qrcze ciekawe co ja bym zrobił musiałbym bank obrobić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 heh czasem tak już bywa, ktoś w końcu poleci mi jakiś serwis ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slpk Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Mi rowniez poszedl rdzen wyslalem do kogos z gdanska.Koszt naprawy to 160zl.Teraz czekam na karte wysylalem rowniez meile do różnych firm i dostalem odpowiedz z mtecu: "Koszt przelutowania GPU to 45zł Koszt nowego procesora R360 z montażem - - 175zł" Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 http://www.mtec.com.pl/ oddalem tam bardzo dobrze krecacego sie radka 9500@pro ze spalonym ukladem zasilania. Tak tez zdiagnozowali usterke - dalem 95 + koszty przesylki. Radek dziala! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 dzięki panowie, jak naprawią macie u mnie duuuuże piwko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 dzięki panowie, jak naprawią macie u mnie duuuuże piwko :D 1716454[/snapback] hehe juz mi 2 osoby piwko obiecaly za rozne rzeczt na tym forum - moze kiedys sie doczekam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 karta wysłana, dzwoniłem i koszt naprawy to 180zł. jak naprawią daję znać a ty Ty na pw wyślesz mi adres :D dooobry czteropak do Ciebie poleci :) daję słowo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...