Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

jkaby co to moge od jutra spladzac odpowiedzi na te pytania i porp otu powstanie ogromny faq o chlodzeniu woda

tylko ze ja nie podejmuje sie poprawek textu ani sortowania :mrgreen:

Popieram i też zacznę odpowiadać na niektóre pytania z tym,że za parę dni :bij:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie, wiec może rzeczywiście, każdy dorzuci siakąś odpoiwedz na ktoreś z pytań, podyskutujemy, i stworzy sie z tego olbrzymia encyklopedia wiedzy o WC. Każdy ma swoje doświadczenia, uwagi itp.. Iciekawie byłoby wypracować jedną wspólną linię aby każdy nowy user lub pre-user miał tam odpoiwedzi. Berkut naprawdę zainponowałeś mi taką lością pytań tak sie temu przyglądajać dochodzę do wniosku, ze wyczerpałeś temat CHW w 80%. Co wy na to. Ja ze swojej strony też sie postaram i odpowiem na co nieco, ale help mile widziany. Amoniak: tiaaaaa trza wygospodarować, ale oprócz pracy (konstrukotr) to mam jescze tą produkcję CHw wiec z czasem to porażka... Proponuję wiec tak... Zbieram wszystki ptania i bede nimi zarządzał i odpowiadał... bedzie to na SiliconValley publikowane w postaci właśnie FAQ. Wszelkie nowe odpowiedzi bedą pojawiały sie równolegle na forum i na stronie. kazdy bedzie mogł zgłosić swoje uwagi i poprawić, pod każdą odopowiedzią bedzie podpis kto dał odpoiwedz na pytanko. Co wy na to? Mam nadzieję, że podchwycicie idee. No i prośba do Moderatorów..przyklejcie ten temat gdzieś na wierzchu coby nie zaginął. oki..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amoniak: tiaaaaa trza wygospodarować, ale oprócz pracy (konstrukotr) to mam jescze tą produkcję CHw wiec z czasem to porażka

Sorry za OT

Doskonale rozumiem :D

Małe dzieci absorbują strasznie dożo czasu.

Kiedyś gdy mój syn był malutki a my na dorobku, pracowałem jepiej niż japończyk. Robienie dyplomu + praca w 2-ch firmach, czyste szaleństwo.

Przychodziłem do domu zmienniałem gacie i spowrotem do roboty.

Takie czasy to były. Teraz finansowo nie nażekam pracuję raz na 3-4 dni i stać mnie na to by żona nie pracowała.

Tobir również zyczę spokoju. :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary czy wiesz że ja mam żonę i dziecko... i drugie w drodze !!!! :) Ale super.. na razie jeseś nr. 1. Przy takich ilościa ch pytań FAQ stworzę za siakieś..... rok ?

Ja, w miare skromnych mozliwosci, moge rowniez dopomoc przy odpowiedziach na pytania. Trzeba pozbierac paru chetnych, podzielic sie pytaniami, a pozniejsze odpowiedzi sukcesywnie przedstawiac na forum celem dalszej dyskusji/weryfikacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sie od jakiegos czasu zastanawiam nad czyms takim. Forum sie rozroslo juz pokaznie, jest sporo uczestnikow, wiec dlaczego by nie poszerzyc go, a wlasciwie dlaczego by nie oddzielic spraw zwiazanych z chlodzeniem od "Sprzet, podkrecanie, modyfikacje". Sporo osob tutaj posiada wlasne wc, niektorzy fc. Dlaczego by wiec nie oddzielic sie i nie stworzyc pod forum np. "Chlodzenie ekstremalne" (czyli wodne, teci, freon itd), albo nawet jeszcze ogolniej - "Chlodzenie", a ze wzrostem popularnosci mozna by sie podzielic jeszcze bardziej na np. "Chlodzenie wodne", "Chlodzenie Extremalne" itd...

Tak sobie tez mysle, ze tworzenie jednego wielkiego FAQ o samym chlodzeniu wodnym jest troche glupie, bedzie ono po prostu zbyt obszerne, zeby chciec czytac te wszystkie stronyw w poszukiwaniu informacji, ktora nas w danym momencie interesuje. Co wy na oddzielny dzial FAQ, stanowiacego integralna czesc ewentualnego nowego pod-forum "Chlodzenie", w ktorym opisywano by sukcesywnie wszystkie rzeczy zwiazane z chlodzeniem wodnym (i nie tylko naturalnie) w oddzielnych watkach (np. przeplyw wody i pompy, albo kostrukcja blokow wodnych, plyny uzywane w wc), w ten sposob forma podania wiedzy bedzie znacznie bardziej przystepna...

tak sobie mysle, co wy na to ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sie od jakiegos czasu zastanawiam nad czyms takim. Forum sie rozroslo juz pokaznie, jest sporo uczestnikow, wiec dlaczego by nie poszerzyc go, a wlasciwie dlaczego by nie oddzielic spraw zwiazanych z chlodzeniem od "Sprzet, podkrecanie, modyfikacje". Sporo osob tutaj posiada wlasne wc, niektorzy fc. Dlaczego by wiec nie oddzielic sie i nie stworzyc pod forum np. "Chlodzenie ekstremalne" (czyli wodne, teci, freon itd), albo nawet jeszcze ogolniej - "Chlodzenie", a ze wzrostem popularnosci mozna by sie podzielic jeszcze bardziej na np. "Chlodzenie wodne", "Chlodzenie Extremalne" itd...

[...]

tak sobie mysle, co wy na to ???

Ja na to jak na lato :)

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=16310

Proszę o głosy poparcia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...