someone88 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 do wyboru mam avacs smart tv i WinFast TV 2000 XP używana. Co jest lepsze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 ja bym brał winfasta mam go i naprawde polecam , zadnych problemow, swietna jakosc obrazu i mozliwosc ogladania "dodatkowych" kanałów w kablówce [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone88 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 do wyboru mam avacs smart tv i WinFast TV 2000 XP używana. Co jest lepsze?? 1714747[/snapback] a ty masz RMa czy Experta? i czym one się różnią ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 tak jak pisałem w pw rm ma głos mono expert ma stereo no i w exprecie dają jesze płytke z jakims programem do obrabiania filmów i gratisowe baterie do pilota [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...