Kwazor Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Na stronie ocinside.de widac ustawienia dla 3.5 ale u mnie to nie startowalo. Jaki mnoznik tak na prawde jest najnizszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Z tego co pamietam mnie udalo sie x5,5 jako najmniejszy dzialajacy ustawic - chyba jeszcze na Abicie KT7-A... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Najniższy startowy mnożnik desktop to 5x, z tym, że nie na każdej kombinacji płyta/procesor da się go ustawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Najnizszy mnoznik to 5x Nf7 + Xp-M dziala bezproblemowo na ustawieniu 5x100 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 To ja tylko dodam że jeśli procem ma mnożnik powyżej 12,5 i płyta obsługuje mnożnik 4 bitowy tylko to najniższym możliwym będzie 12,5 (tak jest jeśłi Bios poprawnie wykrywa proca, przy XP-M to nie do końca tak jest).\ Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...