Dr@GuN Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 no szukam takiej instrukcji , chce sobie pokręcić tego proca , a nie wiem gdzie są zworki od tego.... może do quake2 będzie dobry (narazie sam na sam chodzi) na płycie pisze mb468 ver:a1 podczas odpalania am468 ver:1.0 a na dole przy wersji biosu 12/07/94--2a4x5uz4-00 pomożecie ?? ew jeszcze biosik nowy jak sie znajdzie... ps nie wiem nic więcej o tej płycie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marotf Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 w quake2 pewnie nie pograsz, chyba że masz na tej płycie AMD 5x86 133 wykrecisz go na 160 i w miare karte graf 2MB. Poszukaj na Total Hardware Guide 99 - tam są opisane konfiguracje zworek do prawie wszystkich starszych płyt głównych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) dzięki , ps pogram sobie bo mam naprawde zarąbistą karte graficzną , ps quake będzie chodził, jak sam na sam grałem to czemu jako tako na 2 osoby nie będzie ?? edit: nie dopisałem że mam 64mb ram co daje dużego kopa na tym sprzęcie.... Edytowane 31 Października 2005 przez Dr@GuN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...