Skocz do zawartości
bibel

Jaka Grafa I Plyta?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli w złym miejscu założyłem ten temat to przepraszam, jestem tutaj po raz pierwszy.

Przechodzę do rzeczy.. Mam Pytanie odnośnie katy graficznej i dodatkowych kosztów z jej zmiana zwiazanych. Jaką kartę proponujecie zakupić? Proszę o konkretne odpowiedzi, O PELNE NAZWY KART, a nie np "GeForce 6600GT" bo to mi nic nie mowi ;>. Są dwie opcje, pierwsza - zestaw: płyta (z pci-express)+ grafa(z pci-express) (do 1500zl), druga opcja: sama grafa, ale to w tedy na AGP (do 1000zł), a plyte to obecnie mam jakiegos epoxa kupilem rok temu za 400zl... nazwy niepamietam. A jesli chodzi o zasilacz to mam 410W cheaftec'a. Procek Athlon2500+. Pozdrawiam.

ps. jeśli ze zmiana plyty wiarze sie jakis dodatkowy koszt to tez proszę opisać, np ktos mi mowil ze zmiana procka... ale ja sie na tym kompletnie nie znam, thx z gory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, giełda-> kupię to zdecydowanie zły dział, choćby z tej prostej przyczyny, że nikt Ci w nim nie odpowie, bo nie może. Poczytaj proszę regulamin i opisy działów przed rozpoczęciem korzystania z forum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale on sie chyba pyta o porady w sprawie kupna :P A nie ze chce od kogos kupic ;] Jezeli zle rozumuje to sory wlasnie rysuje 2 rysunek na geometyrie wykreslna i powoli zaczynam slabo kataktowac bo zostaly mi jeszcze 2 ( 6h ) ... :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale on sie chyba pyta o porady w sprawie kupna :P A nie ze chce od kogos kupic ;] Jezeli zle rozumuje to sory wlasnie rysuje 2 rysunek na geometyrie wykreslna i powoli zaczynam slabo kataktowac bo zostaly mi jeszcze 2 ( 6h ) ... :<

1715832[/snapback]

No właśnie, a zamieścił to na giełdzie w dziale kupię, tylko przeniosłem ;]

Prześpij się lepiej, bo dostaniesz gałkę z geometrii wykreślnej jak nic ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi