Skocz do zawartości
Kml

Deluxe Ski Jump 1 i 2

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie i oto moje pytanie niewiem jak wy ale ja z kumplami spędziłem duużo czasu przy tej małej i nieskomplikowanej gierce (współzawodnictwo i w ogóle) w sumie to nieznam osoby która nie pykała by w nią i myśle że jeżeli ktoś zrobiłby następce DSJ która miałaby ładną grafe i podobny styl skoków to owa giera stała by się sławna a może to zasługa naszego "Polskiego orła" ?? bo wtedy kiedy grałem panowała "Małyszomania" :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może dlatego że ludzie sie tą grą przejadli?

Kazda gra (prawie kazda ahhh... HALF LIFE ) się nudzi po jakimś czasie.

Teraz powychodziły nowe spox gry np. UT 2003, NHS: HP2, NBA FIFA NHL 2003. 8) i dla tego ludzie sie tym nie interesują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio w moim miescie byl konkurs w deluxa i zdobylem 2 miejsce :lol: po tym konkursie zaczalem sie znow zagrywac w te gierke ale:

mam WinXP + SBLive! 1024 (stery kx) i dzwiek co jakis czas sie zatrzymuje i leci dalej i tak smiesznie potem jak wyskakuje to w locie slysze wyskok.

jak skonfigurowac opcje dzwiekowe???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w 98 i me tez byl taki problem u kumpla i w windie i w dosie na "troche innych" driver'ach i na orginalnych (mowie o dosie). dla mnie to wyglada jak kwestia przypadku ...

Kwestia przypadku? nie sadze

a znasz moze odpowiedz na pyatnie dlaczego tak sie dzialo (i dzieje) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w 98 i me tez byl taki problem u kumpla i w windie i w dosie na "troche innych" driver'ach i na orginalnych (mowie o dosie). dla mnie to wyglada jak kwestia przypadku ...

ja mam tez windorsa98 i live'a, ale nie mialem takich problemow z dzwiekiem w tak zwanym "malyszu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro jesteś nowy to:

1. Zapoznaj się z Regulaminem tego forum.

2. Zapoznaj się z Indeksem Gier znajdującym się w tym dziale.

W moim podpisie masz linki do Indeksu, Regulaminu, systemu ostrzeżeń itp. Warto się zapoznać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopie temat, mam xp i mysz mi nie działa w tej starożytnej grze, da sie to jakoś naprawić poza robieniem partycji dla 98?? Uruchamianie w trybie zgodności nie pomaga, może ktoś zna jakiś patch do niej żeby to zadziałało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopie temat, mam xp i mysz mi nie działa w tej starożytnej grze, da sie to jakoś naprawić poza robieniem partycji dla 98?? Uruchamianie w trybie zgodności nie pomaga, może ktoś zna jakiś patch do niej żeby to zadziałało.

Jeśli pamiętam tam była taka opcja szybkość myszki. Ale już dawno w to nie ggrałem więc moge się mylić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi