Kml Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 No właśnie i oto moje pytanie niewiem jak wy ale ja z kumplami spędziłem duużo czasu przy tej małej i nieskomplikowanej gierce (współzawodnictwo i w ogóle) w sumie to nieznam osoby która nie pykała by w nią i myśle że jeżeli ktoś zrobiłby następce DSJ która miałaby ładną grafe i podobny styl skoków to owa giera stała by się sławna a może to zasługa naszego "Polskiego orła" ?? bo wtedy kiedy grałem panowała "Małyszomania" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 "if it ain't broken, don't fix it" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 właśnie spoko game i każdemu chodzi mam rekord 278 m ale kompuer skoczył 298 i niewiem jak on to zrobił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Może dlatego że ludzie sie tą grą przejadli? Kazda gra (prawie kazda ahhh... HALF LIFE ) się nudzi po jakimś czasie. Teraz powychodziły nowe spox gry np. UT 2003, NHS: HP2, NBA FIFA NHL 2003. 8) i dla tego ludzie sie tym nie interesują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 legendy sie nie tyka:) No może legenda to za duże słowo ale kumasz o co chodzi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 spx ale w takie giry gram jak siedze sobie sam w domciu a jeżeli wpadną kumple to nie wyobrażam sobie innej giery do wspózawodnictwa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 zapewne ktos doszedl do wniosku ze malysz sie skonczyl i odechcialo mu sie kontynuacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 bo inna (przerobiona gierka) to juz nie bedzie to samo co DSJ nie bedzie mialo takiej grywalnosci a pozatym malyszomania sie skonczyla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ostatnio w moim miescie byl konkurs w deluxa i zdobylem 2 miejsce :lol: po tym konkursie zaczalem sie znow zagrywac w te gierke ale: mam WinXP + SBLive! 1024 (stery kx) i dzwiek co jakis czas sie zatrzymuje i leci dalej i tak smiesznie potem jak wyskakuje to w locie slysze wyskok. jak skonfigurowac opcje dzwiekowe??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 mam to samo. niestety nic nie da sie zrobic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja tez mam sb. live! i jakos na poczatku nie mialem problemow z dzwiekiem w tej grze, ale po ponownym zainstalowaniu mam to samo co wy:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Może to problem z emulacją SB16? Może kiedyś działało bo zainstalowaliscie np. sterowniki z płytki, a teraz instalujecie nowe z netu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 w 98 i me tez byl taki problem u kumpla i w windie i w dosie na "troche innych" driver'ach i na orginalnych (mowie o dosie). dla mnie to wyglada jak kwestia przypadku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 w 98 i me tez byl taki problem u kumpla i w windie i w dosie na "troche innych" driver'ach i na orginalnych (mowie o dosie). dla mnie to wyglada jak kwestia przypadku ... Kwestia przypadku? nie sadze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 w 98 i me tez byl taki problem u kumpla i w windie i w dosie na "troche innych" driver'ach i na orginalnych (mowie o dosie). dla mnie to wyglada jak kwestia przypadku ... Kwestia przypadku? nie sadze a znasz moze odpowiedz na pyatnie dlaczego tak sie dzialo (i dzieje) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Niestety nie:P Ale jestem prawie pewien ze to nie wina driverow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 w 98 i me tez byl taki problem u kumpla i w windie i w dosie na "troche innych" driver'ach i na orginalnych (mowie o dosie). dla mnie to wyglada jak kwestia przypadku ...ja mam tez windorsa98 i live'a, ale nie mialem takich problemow z dzwiekiem w tak zwanym "malyszu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Po paru ekperymentach z driverami moge stwierdzic, ze problem z malyszem ;) i sblive! zaliczyc trzeba do kategorii "nie_do_przejscia". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilopez Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Mam kłopoty z dźwiękiem w DSJ. Przerywa, czasami wogóle go nie ma. Moja karta to Zoltrix Nightingale Pro. Na AC 97 (na płycie) wszycho było OK. :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 a ja mam AC97 i wogule go nie ma. przy wykrywaniu dzwieku nie wykrywa go :( co zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halucek Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Powstało DSJ 3 ale to nie to samo co DSJ 1, DSJ 2. Ja czasem mam dźwięk a czasem nie;/ Dobra. Jestem nowy więc prosze o wyrozumiałość i sorki za to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Skoro jesteś nowy to: 1. Zapoznaj się z Regulaminem tego forum. 2. Zapoznaj się z Indeksem Gier znajdującym się w tym dziale. W moim podpisie masz linki do Indeksu, Regulaminu, systemu ostrzeżeń itp. Warto się zapoznać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Skoro emulacja SB jest do d..., to działać nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 moj rekord 287... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Odkopie temat, mam xp i mysz mi nie działa w tej starożytnej grze, da sie to jakoś naprawić poza robieniem partycji dla 98?? Uruchamianie w trybie zgodności nie pomaga, może ktoś zna jakiś patch do niej żeby to zadziałało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Odkopie temat, mam xp i mysz mi nie działa w tej starożytnej grze, da sie to jakoś naprawić poza robieniem partycji dla 98?? Uruchamianie w trybie zgodności nie pomaga, może ktoś zna jakiś patch do niej żeby to zadziałało. Jeśli pamiętam tam była taka opcja szybkość myszki. Ale już dawno w to nie ggrałem więc moge się mylić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Deluxe ski jump 2.1 w 10 rocznicę powstania marki, zostaje udostępnione za free. :lol2: Się kiedyś grało. ;] Więcej na - http://www.mediamond.fi/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...