luki2 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Witam podczas testowania ostatnio kompa w 3dmarku 2k3, program wywalil mi nastepujacy blad: reliable benchmarking cannot be completed because the 3dmark display window lost focus przez co nie moge dokonczy testowania. Z poczatku mysalem, ze to wina podkreconego proca(barton 2600+@2360mhz@1,7V i podkreconej karty ale kiedy wszystko obnizylem do defaultowych ustawien problem wystepuje nadal. Jeszce jedno co zauwzylem to to, ze obraz podczas testu rwie, spowalnia ale klatek nie gubi i jest np 60fps. Wiem, ze smarki nie sluza do grania ale to jednak moze jakis problem oznaczac ktory moze sie nasilic podczas gier. Zasilka to topower P6 :D wiec odpada w takim razie co to moze byc?? z gory wielkie dzieki za odpowiedz. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Heh... a zamiast na angielski, to na "labe" się chodziło..? W wolnym tłumaczeniu, to jakaś aplikacja/program (pewnie trojan lub nawet gg) chciało "ukraść fokus" czyli próbowało się stać głównym oknem w Windows. Następnym razem, jak włączysz 3D Marka, to najpierw: - naciśnij Alt+Ctrl+Del - przełącz na zakładkę PROCESY - kliknij na napis UZYTKOWNIK (aby posortować listę) - ZAKOŃCZ WSZYSTKIE PROCESY, które mają twoją nazwę użytkownika zostawiając: taskmgr.exe, explorer.exe, 3dmark2003.exe (czy jak on się tam nazywa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Heh... a zamiast na angielski, to na "labe" się chodziło..? W wolnym tłumaczeniu, to jakaś aplikacja/program (pewnie trojan lub nawet gg) chciało "ukraść fokus" czyli próbowało się stać głównym oknem w Windows. Następnym razem, jak włączysz 3D Marka, to najpierw: - naciśnij Alt+Ctrl+Del - przełącz na zakładkę PROCESY - kliknij na napis UZYTKOWNIK (aby posortować listę) - ZAKOŃCZ WSZYSTKIE PROCESY, które mają twoją nazwę użytkownika zostawiając: taskmgr.exe, explorer.exe, 3dmark2003.exe (czy jak on się tam nazywa) 1715657[/snapback] Hehe nie chcialo mi sie tlumaczyc slowa reliable i focus(hmm to chyba ford :D ) czyli: cos tam nie moglo zostac ukonczone poniewaz okno wyswietlania 3dmarka stracilo/zgubilo cos tam B) widzisz jaki ze mnie angol :lol: :lol:. A tak serio cos w tym musi byc co piszesz bo przy przegladaniu stron co kilka minutek wiesza mi sie pasek start i [gluteus maximus] zbita reset trza robic. Dzieki za pomoc juz myslalem, ze to cos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...