yacenty Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Witam! potrzebuje kupic modemo routero switcho AP :) moj wybor padl na usr 9106 albo linksysa wag54g tego linksysa znam i wiem ze moge dodac tylko 3 regulki do qosa dla mnie QoS jest priorytetem bo mam kilka rzeczy ktore musza isc w czasie rzeczywistym. net to 3 kompy z ktorych wlasnie jeden musi non stop cos wysylac w siec i dlatego szukam jakiegos routera z dobrym qosem, po to ze jak wlacze na innym na chwile jakiegos torrenta to tamten komp dalej ma funkcjonowac tak jak sie nalezy. jak wyglada sprawa definiowania qosa na tym usr 9106? jak myslicie nada sie do moich wymagan? pozdrawiam YacentY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 o ile sie orientuje to w usr jest ich wiecej. poczytaj to http://www.amit.neostrada.pl/qos.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...